Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 травня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 08 квітня 2016 року № 115-р «Про затвердження Положення про експертну комісію та складу експертної комісії архівного відділу Чернігівської міської ради»"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

27 квітня 2017 року                                                                                     № 139-р


Про внесення змін до розпорядження
міського голови від 08 квітня 2016 року
№ 115-р «Про затвердження Положення
про експертну комісію та складу експертної
комісії архівного відділу Чернігівської
міської ради»

 

Відповідно до статті 6 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Порядку утворення та діяльності комісій з проведення експертизи цінності документів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 серпня 2007 року № 1004 та наказу Міністерства юстиції України від 19 червня 2013 року № 1226/5 «Про затвердження Типового положення про експертну комісію архівного відділу районної, районної у
мм. Києві і Севастополі державної адміністрації, міської ради» (зі змінами, внесеними згідно з наказами Міністерства юстиції України від 25 квітня 2014 року № 692/5 та від 02 листопада 2015 року № 2163/5):

1. Викласти перший абзац пункту 4 Положення про експертну комісію архівного відділу Чернігівської міської ради у наступній редакції:

«До складу ЕК, який затверджується розпорядженням міського голови, входять фахівці з архівної справи, працівники органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб. Головою ЕК є начальник архівного відділу, секретарем – заступник начальника архівного відділу».

2. Затвердити склад експертної комісії архівного відділу Чернігівської міської ради згідно з додатком.

3. Визнати таким, що втратив чинність пункт 2 розпорядження міського голови від 08 квітня 2016 року № 115-р «Про затвердження Положення про експертну комісію та складу експертної комісії архівного відділу Чернігівської міської ради».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е.

  

 

Міський голова                                                                            В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!