Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 березня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про проведення інвентаризації об’єктів нерухомого майна комунальних підприємств комунальної власності територіальної громади м. Чернігова"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

28 березня 2017 року                                                                                       № 111-р


Про проведення інвентаризації об’єктів
нерухомого майна комунальних підприємств
комунальної власності територіальної
громади м. Чернігова 

 

З метою удосконалення механізмів управління об’єктами комунальної власності територіальної громади м. Чернігова та підвищення ефективності використання комунального майна, керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Керівникам комунальних підприємств КП «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради, КП «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради, КП «Новозаводське» Чернігівської міської ради,  КП «Деснянське» Чернігівської міської ради:

1.1  Провести повну інвентаризацію до 30.04.2017 об’єктів нерухомого майна житлового фонду з метою виявлення нежитлових приміщень, які перебувають в складі житлових будинків та не відображені в звіті про рух майна в нежитловому переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

1.2  Провести процедуру виділення виявлених нежитлових приміщень з житлового фонду та приміщень нерухомого майна згідно з переліком що додається, виступити замовниками проведення технічної інвентаризації до 15.05.2017 на нерухоме майно комунальної власності територіальної громади            м. Чернігова, яке перебуває в господарському віданні комунальних підприємств. Оригінали технічних паспортів надати до фонду комунального майна міської ради для оформлення правовстановлюючих документів.

2. Фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю.) на підставі технічних паспортів замовити правовстановлюючі документи на об’єкти нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                                В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!