Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 січня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 січня 2018 року  № 13


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельних ділянок:

1.1. Приватному акціонерному товариству "Олімп" для будівництва котельні для теплопостачання багатоповерхових житлових будинків з приміщеннями соціально-побутового призначення на суборендованій земельній ділянці по просп. Миру, 249-б в м. Чернігові.

1.2. Мельничук Тетяні Дмитрівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 13) по вул. Мстиславській, 33 для улаштування офісного приміщення.

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю "ДАР-С" для реконструкції автозаправної станції з улаштуванням автомобільного газозаправного пункту по вул. 77 Гвардійської дивізії, 1.

1.4. Узначу Артему Анатолійовичу для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 25) по вул. Гетьмана Полуботка, 12 для улаштування косметологічного та дермо венерологічного кабінетів із окремим входом за рахунок власного приміщення .

1.5. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для реставрації з пристосуванням під музей Чернігова пам’ятки архітектури місцевого значення Поштової станції губернського казначейства   (охоронний № 22-Чг) по вул. Музейній, 8 у м. Чернігові Чернігівської області.

1.6. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для будівництва прибудови до музичної школи № 1 імені С. В. Вільконського по вул. Мстиславській, 3а в м. Чернігові, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні замість існуючої адміністративної будівлі.

1.7. Калюжному Олександру Володимировичу для реконструкції складу по вул. Громадській, 47а (без зміни цільового призначення) на орендованій земельній ділянці.

2. Внести зміни до пункту 10 розділу «Загальні дані» містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 06.06.2017 № 02-01/67 наданих товариству з обмеженою відповідальністю «Датчикове підприємство «Завод Рапід» для реконструкції частини виробничого цеху з будівництвом прибудови по вул. Захисників України, 25 на власній земельній ділянці. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!