Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 липня 2017 р.

Рішення виконкому "Про розгляд звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

27 липня 2017 року                                                                                                    № 338


Про розгляд звернення
щодо надання пільги
зі сплати державного мита

 

Керуючись статтею 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 5 Декрету Кабінету Міністрів України “Про державне мито”, розглянувши звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита та у зв’язку зі складним матеріальним становищем, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Звільнити від сплати державного мита:

1.1. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Буряк Ірину Олексіївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.  

1.2. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Георговську Тетяну Іванівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.3. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Джумак Олександру Павлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.4. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Калинич Світлану Іванівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.5. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Зякун Олену Вікторівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.6. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Кухарову Людмилу Іванівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.7. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Лободу Олену Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.8. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Лямцеву Олену Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.9. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Максименко Марію Петрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.10. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Максимець Тетяну Альгісовну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.11. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Медведчук Оксану Григорівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.12. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Сінокоп Світлану Юріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.13. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Сніжко Марину Ігорівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.14. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Суліму Оксану Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.15. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Хайлак Надію Анатоліївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.16. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Цапкову Надію Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.17. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Жук Наталію Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.18. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Воронькову Наталію Ростиславівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп. 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О.А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!