Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 травня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

23 травня 2017 року                                                                                                   № 216


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити Новозаводському районному суду міста Чернігова згідно з їхнім листом

1.1. Однокімнатну квартиру № … по вулиці Рокоссовського, …. Надати квартирі статус службової.

2. Поставити на квартирний облік:

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

2.1.1. Фень Валерія Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає  у приватній однокімнатній, житловою площею 19,0 кв.м, квартирі  № … по вулиці Рокоссовського, … (відсутність  середнього розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні   МВС   України в Чернігівській області на загальних підставах  з  23 грудня 1992  року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

2.1.2. Кисельову Марину Сергіївну, одну,  яка мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

2.1.3. Сіренко Крістіну Юріївну, одну,  яка мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, … кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

2.1.4. Нестеренко Олену Анатоліївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), яка мешкає у чотирикімнатній, житловою площею 54,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Гончій, …, де ще зареєстровано та проживає шість осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі).

2.1.5. Немикіну Тетяну Іванівну, одну, яка зареєстрована  у гуртожитку по вулиці  Володимира Глинського, … (відсутність житла). Перебувала на квартирному обліку  за місцем роботи в управлінні МВС України  в Чернігівській області на загальних підставах з 12 червня 1992 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

2.1.6. Лебедь Марію Петрівну, одну, яка мешкає у  гуртожитку по вулиці  Володимира Глинського, …, кімната №…  (відсутність житла).

2.1.7. Стеценко Ірину Миколаївну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

2.1.8. Письменну Світлану Петрівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці  Володимира Глинського, …,  кімната № …  (відсутність житла). Перебувала на квартирному обліку  за місцем роботи в управлінні МВС України  в Чернігівській області на загальних підставах  з  14 травня 1990 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом   5   рішення  виконавчого   комітету  Чернігівської  міської  ради  від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

 2.1.9. Люту Лілію Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає у гуртожитку по вулиці Рокоссовського, …/… (відсутність житла).

2.1.10. Приза Андрія Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дочка), який мешкає в однокімнатній, житловою площею 22,5 кв.м, квартирі № … по вулиці Музейній, …, де ще зареєстровано та проживає пʼять осіб (сестра, яка є власником будинку, племінник, тітка, двоюрідний брат, колишня дружина), (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно  до статей 6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.11. Бусел Світлану Олександрівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, …, кімната № … (відсутність житла).

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. Івченка Петра Федоровича,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах  з 31 грудня 2004 року. У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців. Із першочергового списку виключити згідно з поданою заявою. 

3.2.2. Кир’янову Вікторію Анатоліївну,  молодого фахівця, одну, яка   мешкає у гуртожитку по проспекту Миру, …/… (відсутність  житла).

4. Відмовити в постановці на квартирний облік до позачергового списку як такому, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами:

4.1. Максюті Богдану Валерійовичу – 2000 року народження, сироті, одному,   який  мешкає у трикімнатній,  житловою площею 44,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Старобілоуській, …,  де ще зареєстровано та проживає дві особи: бабуся (опікун), дядько,  та має на праві особистої власності 1/4  частину зазначеної квартири.

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. Везарко Надії Єгорівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 грудня 1986 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Петренка Євгенія Вадимовича, 2000 року народження.

5.2. Ткаченко Тетяни Миколаївни, сім’я  з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини),   на   квартирному  обліку   у  загальноміській черзі з  14 жовтня 1986 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї:  онука – Ткаченка Святослава Сергійовича та двох онук – Томаш Єву Владиславівну, 2015 року народження, Томаш Софію Владиславівну, 2012 року народження.

5.3. Коваленко Катерини Арсенівни, сім’я з шести осіб (вона, чоловік, дві дочки, онук, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  30 січня 1989 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Єгора, 2011 року народження.

5.4. Немикіної Тетяни Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 12 червня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина – Немикіна Олександра Геннадійовича, онуку – Немикіну Валерію Олександрівну.

5.5. Форесь Алли Миколаївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік,  дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 січня 1989 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка – Фореся Віталія Григоровича.

5.6. Ємець Лідії Володимирівни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, мати, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  3 грудня 1984 року. У зв’язку зі смертю Ємець Лідії Володимирівни,  її чоловіка - Ємця Валентина Костянтиновича, свекрухи – Ємець   Олександри Митрофанівни, квартирну справу переоформити на сина –  Ємця Сергія Валентиновича, сім’я з двох осіб (він, брат).

5.7. Радько Надії Кирилівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 липня 1989 року. У зв’язу зі смертю Радько Надії Кирилівни, квартирну справу переоформити на чоловіка -  Радька Павла Вікторовича, сім’я з трьох осіб (він, син, дочка).

5.8. Буренок Катерини Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 серпня 1989 року. У зв’язку зі смертю Буренок Катерини Іванівни, квартирну справу переоформити на сина – Ярешка Павла Васильовича, одного.

5.9. Кравченка Віктора Володимировича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина,  три дочки),   на   квартирному   обліку у   загальноміській черзі з  18 червня 1990 року. Зняти з квартирного обліку дружину та двох дочок: Наталію, Катерину як таких, що  покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення.

5.10. Бачуріної Ольги Петрівни, сім’я з  шести осіб (вона, чоловік,  три сини, дочка),   на квартирному обліку  у загальноміській  черзі з 20 лютого 1989 року. У зв’язку зі смертю Бачуріної Ольги Петрівни, її синів – Войтеха Петра  Олексійовича,  Бачуріна Сергія  Григоровича, квартирну справу переоформити на чоловіка – Бачуріна  Григорія Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, син).

5.11. Кузьменка Володимира Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 липня 1991 року. Зняти з квартирного обліку  Кузьменка Володимира Петровича  як такого, що покращив  житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення, квартирну справу переоформити на дружину – Кузьменко  Ніну Борисівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка).

5.12. Козлова Валентина Васильовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 січня 1992 року. У зв’язку з його смертю квартирну справу переоформити на дружину – Остапенко Світлану Іванівну, одну.

5.13. Помилуйко Валентини Миколаївни, сім’я з семи осіб (вона, чоловік, дві   дочки,   два   сини, онука), на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 4 травня 1983 року. У зв’язку зі смертю: Помилуйко Валентини Миколаївни, її чоловіка – Помилуйка Миколи Семеновича, сина – Юрія, онуки – Алли, та тим, що дочка – Фролова Людмила Миколаївна забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами, квартирну справу переоформити на дочку –Помилуйко Наталію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, брат).

5.14. Губко Віри Юхимівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка). на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 19 квітня 1993 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Губка Кирила Андрійовича.

5.15. Горогоцького Михайла Олександровича,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації   наслідків  аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 21 квітня 1997 року. У зв’язку із смертю сина виключити його із складу сім’ї.

5.16. Руденка Володимира Сергійовича, сім’я з трьох осіб (він,  дружина, дочка), квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 19 квітня 1993 року. На підставі поданої  заяви  включити до складу сім’ї онука – Аландаренка  Тимура Андрійовича.

5.17. Потапенка Василя Миколайовича,  сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син,  дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник   ліквідації  наслідків   аварії  на  Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 20   серпня  2001 року.   На   підставі  поданої заяви  включити до складу сім’ї  онуку – Патук Катерину Олександрівну.

5.18. Ігнатушко Тетяни Анатоліївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дві  дочки, онук),   на   квартирному обліку  у загальноміській черзі  з 29 серпня 1988 року та у першочерговому списку з 17 липня 2006 року як одинока мати. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї дочку – Тимофеєву Марину Олегівну.

5.19. Дятла Володимира Федоровича,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 21 березня 2005 року. У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишню дружину – Дятел Наталію Іванівну.

5.20. Барбарош Лариси Миколаївни, однієї,  на квартирному обліку у позачерговому списку з 18 жовтня 2010 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Дегтярьова Андрія Артемовича.

5.21. Косенко Тамари Петрівни, сімʼя  з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 травня 1989 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сімʼї колишнього чоловіка та змінити прізвище «Косенко» на «Тартишник».

5.22. Полулях Ганни Вікторівни, сімʼя з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 червня 1989 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сімʼї колишнього чоловіка.

5.23. Артюх Світлани Іванівни, сімʼя з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 грудня 1989 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сімʼї сина – Мирослава у звʼязку з його смертю.

5.24. Пурко Оксани Віталіївни, сімʼя з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 березня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сімʼї колишнього чоловіка, а включити до складу сімʼї сина – Лавіш Тараса Петровича та онуку – Лавіш Анастасію Віталіївну, 2013 року народження.

5.25. Хіміч Валентини Петрівни, сімʼя з  чотирьох осіб (вона, дві дочки, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 квітня 1988 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сімʼї онука – Соляника Назара Вадимовича, 2016 року народження.

6. Виключити із першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

6.1. Ігнатушко Тетяну  Анатоліївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, дві  дочки, онук),   на   квартирному   обліку  у загальноміській черзі  з 29 серпня 1988 року та у першочерговому списку з 17 липня 2006 року як одинока мати.

7. Зняти з квартирного обліку:

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

7.1.1. Щуковського Владислава  Васильовича, одного, на квартирному обліку у загальноміської черги з 18 квітня 1988 року.

7.1.2. Сивенко Олену Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона,  чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 10 лютого 1988 року.

7.1.3. Доронкіну Людмилу Броніславівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син),  на   квартирному   обліку   у  загальноміській черзі з 17 квітня 1989 року.

7.1.4.  Костюкович Ларису Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному  обліку у загальноміській черзі з  18 вересня 1990 року.

7.1.5.  Матвієнка Володимира Степановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській  черзі з  18 грудня 1989 року. Дружина та син Сергій  померли.

7.1.6. Копичева Юрія Володимировича,  сім’я з двох осіб (він, батько), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 29 грудня 2007  року.

7.1.7. Ніколаєва Олександра Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 18 квітня  2005  року.

7.1.8. Полетавкіна Андрія Анатолійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки),  на   квартирному   обліку у  позачерговому    списку   з 20 серпня 2007 року.

7.1.9. Вовка Сергія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку з 16 грудня 2002 року.

7.2. Як таких, що померли:

7.2.1. Богуша Ігоря Васильовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 травня 2016 року.

7.2.2. Каменєва Анатолія Федоровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 травня 1992 року.

7.2.3. Сапон Галину Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі   з  17 грудня  1987 року. Місце реєстрації синів невідомо.

7.2.4. Радченка Василя Дмитровича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 19 січня 1998 року.

7.3. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

7.3.1. Нікешина Геннадія  Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він,  дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 листо-пада 1987 року.

7.3.2. Пилипея Миколу Павловича,  сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку з 16 листопада 2009 року.

7.3.3. Кирюшу Тетяну Олександрівну, одну,  на квартирному обліку у позачерговому списку з 16 листопада 2009 року.

7.3.4. Кобзар (Головіну) Вікторію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка),  на  квартирному   обліку   у   позачерговому  списку з 16 листопада 2009 року.

7.3.5. Ємець Ніну Іванівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.6. Іванова Сергія Сергійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.7. Іванову Світлану Павлівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.8. Кирідон Тетяну Миколаївну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.9. Олюніна Леоніда Петровича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.10. Олюніна Ігоря Леонідовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.11. Чех Тамару Борисівну,  сім’я з двох осіб (вона, батько), на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.12. Чеха Костянтина Костянтиновича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.13. Пилипея Павла Миколайовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 16 листопада  2009 року.

7.3.14. Роніна Сергія Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.15. Роніну Людмилу Павлівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.16. Чжоу Ірину Віталіївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.17. Роніну Оксану Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона,  син), на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.18. Бредюка Павла Федосійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 грудня 2009 року.

7.3.19. Кирюшу Катерину Олександрівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 16 лютого  2010 року.

7.3.20. Лазаренка Олександра Анатолійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 18 червня 1990 року.

7.4. Згідно з поданою заявою:

7.4.1. Пищолко (Івченко) Ніну Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 лютого 1988 року.

7.4.2. Хуторну Валентину Петрівну, одну, на квартирному обліку у загальній черзі з 18 вересня 1990 року.

8. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

8.1. Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Чернігівській області -

Додатково,  на    квартирний облік на загальних підставах з  27 квітня  2017 року зараховано Закотія Юрія Михайловича.

9. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

9.1. Управління Служби безпеки України в Чернігівській області –

Міцуку Дмитру Володимировичу  на службову трикімнатну, житловою площею  42,6 кв.м, квартиру № … по вулиці Гончій, …, на сім’ю з чотирьох  осіб  (він,   дружина,  син,  дочка),   учасник  бойових  дій. Проживали по вулиці О. Міхнюка, 1 - гуртожиток .

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!