Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 серпня 2017 р.

Рішення міської ради "Про Програму розроблення (оновлення) містобудівної документації м. Чернігова на 2017 – 2020 роки"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 17 серпня 2017 року                                                                                                № 22/VII - 08


Про Програму розроблення (оновлення)
містобудівної документації м. Чернігова
на 2017 – 2020 роки

 

З метою забезпечення нормативного регулювання планування, забудови та іншого використання території міста, динамічного збалансованого соціально-економічного розвитку міста, гармонійного узгодження інтересів та ефективної взаємодії влади, бізнесу і громадськості, спрощення процедури управління містобудівною діяльністю, організації розроблення містобудівної документації на місцевому рівні, враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 27 липня 2017 року № 347 «Про погодження Програми розроблення (оновлення) містобудівної документації м. Чернігова на 2017 – 2020 роки» та керуючись пунктами 22 та 42 частини першої статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», статтями 10, 16, 17, 18, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктом 36 Положення про містобудівний кадастр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 559 «Про містобудівний кадастр», Порядком розроблення містобудівної документації, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290, Настановою із застосування нормативних документів з питань планування територій, затвердженою рішенням Науково-технічної ради Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.06.2011     № 61, міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму розроблення (оновлення) містобудівної документації м. Чернігова на 2017 – 2020 роки (далі – Програма), що додається.

2. Управління архітектури та містобудування міської ради (Калюжний С. С.) визначити замовником створення (оновлення) містобудівної документації відповідно до Програми.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити у міському бюджеті на відповідні роки видатки на виконання Програми.

4. Управлінню архітектури та містобудування міської ради (Калюжний С. С.) забезпечити реалізацію Програми.

5. Встановити, що створення містобудівної документації не може бути підставою для відмови у розгляді та підготовці відповідних висновків в установленому порядку щодо проектів землеустрою земельних ділянок на території, для якої здійснюється розроблення містобудівної документації.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А. та постійні комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Бакшун І. М.) та з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.).

  

 

Міський голова                                                                               В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!