Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 жовтня 2016 р.

Відбулось засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради


Фото № 1

Сьогодні відбулось засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради, на якому розглянули 5 питань, які будуть виноситись на засідання дванадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання.

Члени виконавчого комітету схвалили три питання. А саме: щодо внесення змін до Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міста Чернігова на 2015-2017 роки (що передбачає виділення коштів на поточний ремонт та заміну технічних засобів регулювання дорожнього руху); про виділення пального з матеріального резерву місцевого рівня для забезпечення діяльності міського підрозділу Управління ДСНС України у Чернігівській області; про надання згоди КП «АТП – 2528» міської ради на передачу в оренду нерухомого майна – частини інженерної споруди на перехресті пр. Миру та Перемоги площею 5,2 м2.

Питання щодо внесення змін до Програми покращення покриття доріг та проїздів у житловій забудові м. Чернігова на 2012-2016 роки члени виконкому направили на доопрацювання.

Проект рішення про перерахування додаткового внеску міської ради у статутний капітал комунального підприємства «Паркування та ринок» виконком відхилив.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!