Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 лютого 2019 р.

Рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуаль...

 

УКРАЇНА

 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я 

 

 м. Чернігів

 

31 січня  2019 року                                                                                                      № 38/VII- 7

                                                                                     


Про надання дозволів на розроблення проектів
землеустрою щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельних
ділянок в натурі (на місцевості) громадянам –
учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам
війни та членам сімей загиблих учасників АТО
для індивідуального садівництва, для будівництва
 і обслуговування житлового будинку, господарських
 будівель і споруд (присадибна ділянка), для
індивідуального дачного будівництва,
індивідуального садівництва,будівництва
індивідуальних гаражів

 

 Розглянувши заяви громадян, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального дачного будівництва, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянам:

1.1 Недашківській Наталії Вікторівні по вул. Київській, 89, орієнтовною площею 0,0229 га.

 

1.2 Мулярець Ользі Миколаївні по вул. Верені, 67, орієнтовною площею 0,0253 га.

1.3 Березняцькому Василю Михайловичу по вул. Григорія Кочура, 3-а, орієнтовною площею 0,0780 га.

1.4 Царику Миколі Івановичу по вул. Березовій, 27, орієнтовною площею 0,0149 га.

1.5 Царику Олександру Миколайовичу по вул. Березовій, 27, орієнтовною площею 0,0302 га.

2. Надати дозвіл на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянам:

2.1 Куцу Павлу Віталійовичу по вул. Малиновського, 18-б, орієнтовною площею 0,0200 га (на умовах оренди).

2.2 Головку Олександру Олександровичу по вул. Береговій, 2, орієнтовною площею 0,0594 га.

2.3 Белявській Леокадії Іванівні по вул. Музичній, 22, орієнтовною площею 0,0487 га.

2.4 Голику Геннадію Володимировичу по провулку Гомельському, 38, орієнтовною площею 0,0821 га.

2.5 Ячному Володимиру Володимировичу по вул. Малиновського, 35, орієнтовною площею 0,0535 га (на умовах оренди).

2.6 Березенку Віктору Миколайовичу по вул. 1-го Травня, 218-а, орієнтовною площею 0,0700 га.

2.7 Лутченку Дмитру Андрійовичу по вул. Береговій, 2, орієнтовною площею 0,1000 га.

3. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва, громадянам - членам садівничого товариства:

3.1 «Берізка»:

3.1.1 Король Тетяні Федорівні на земельну ділянку № 1, орієнтовною площею 0,0678 га.

3.2 «Політ»:

3.2.1 Сахон Ганні Володимирівні на земельну ділянку № 62, орієнтовною площею 0,0464 га.

3.3 «Текстильник»:

3.3.1 Рассоловій Людмилі Олександрівні на земельну ділянку № 421, орієнтовною площею 0,0442 га.

3.4 «Чайка»:

3.4.1 Глущенко Оксані Олександрівні на земельну ділянку № 30, орієнтовною площею 0,0400 га.

4. Хижняк Марії Іванівні надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, що перебуває в оренді між ділянками №28 та №32 по вул. Славутицькій, площею 0,0802 га.

5. Семененко Надії Павлівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Маресьєва, гараж      № 80, орієнтовною площею 0,0041 га для будівництва індивідуальних гаражів.

6. Надати дозвіл на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу орендованих земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянам:

6.1 Береговцю Андрію Михайловичу по вул. Станіславського, 64, площею 0,0737 га (кадастровий номер 7410100000:02:026:0284).

6.2 Городному Юрію Миколайовичу по вул. Шевченка, 219, площею 0,1758 га (кадастровий номер 7410100000:02:018:5372).

6.3 Сапон Любові Вікторівні по вул. Масанівській, 79, площею 0,1841 га (кадастровий номер 7410100000:01:002:5237).

6.4 Пригоді Володимиру Васильовичу по вул. Шевченка, 4-а, площею 0,1683 га (кадастровий номер 7410100000:02:050:0504).

7. Прокопенко Ганні Петрівні та Прокопенку Сергію Миколайовичу надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Рахматуліна, 29-а, орієнтовною площею 0,0191 га для городництва.

8. Пункт 5.1 рішення міської ради від 31 травня 2018 року «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, городництва, будівництва індивідуальних гаражі» у частині надання Прокопенку Сергію Миколайовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва орієнтовною площею 0,0095 га, вважати таким, що втратив чинність.

9. Пункт 5.2 рішення міської ради від 31 травня 2018 року «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, городництва, будівництва індивідуальних гаражів» у частині надання Прокопенко Ганні Петрівні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва орієнтовною площею 0,0096 га, вважати таким, що втратив чинність.

10. Пункт 2.2 рішення міської ради від 26 жовтня 2018 року «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва, для будівництва і

обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального дачного будівництва, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та особистого селянського господарства» у частині надання Царику Миколі Івановичу дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) по вул. Березовій, 27, орієнтовною площею 0,0149 га, вважати таким, що втратив чинність.

11. Пункт 2.3 рішення міської ради від 26 жовтня 2018 року «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального садівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального дачного будівництва, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та особистого селянського господарства» у частині надання Царику Олександру Миколайовичу дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Березовій, 27, орієнтовною площею 0,0302 га, вважати таким, що втратив чинність.

12. У зв’язку з уточненням, внести зміни до рішення міської ради від 21 вересня 2017 року № 23/VII-16 «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва та городництва» у частині надання Василенко Олені Андріївні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 225 в садівничому товаристві «Текстильник» для індивідуального садівництва, читати «площею 0,0428 га», замість: «0,0411 га» і далі за текстом.

13. Ситкіну Олександру Івановичу відмовити у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Кропивницького, 69-а, орієнтовною площею 0,0270 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

14. Масановій Наталії Миколаївні та Коваленко Анастасії Михайлівні відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Фікселя, 28-а, орієнтовною площею 0,0491 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

 

 

Міський голова                                                                                                           В. АТРОШЕНКО

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!