Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 липня 2018 р.

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта – проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова»

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта –
проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова»


1. Вид та назва регуляторного акта: проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова».

2. Назва виконавця заходів з відстеження: управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

3. Цілі прийняття регуляторного акта: приведення розмірів плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень до фактичного рівня витрат на надання цих послуг.

4. Строк виконання заходів з відстеження результативності регуляторного акта: з 22 червня по 6 липня 2018 року.

5. Тип відстеження регуляторного акта: базове відстеження.

6. Метод одержання результатів відстеження: статистичний.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність регуляторного акта, а також способи одержання даних.

Метою прийняття рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова» є приведення розмірів плати до фактичного рівня витрат КП «Зеленбуд» на надання цих послуг, що є обов’язковою передумовою самоокупності роботи підприємства та забезпечення своєчасності його розрахунків за зобов’язаннями, в тому числі з виплати заробітної плати, страхових внесків до державних фондів соціального страхування та податкових платежів у бюджет. 

8. Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта.

Відстеження результативності проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова» здійснено за такими показниками:

1. Кількість суб’єктів господарювання, які будуть звертатися до КП «Зеленбуд» за оформленням документації з обстеження та знесення зелених насаджень;

2. Середньомісячний розмір плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень;

3. Кількість скарг/звернень суб’єктів господарювання та громадян на якість надання відповідних послуг.

Проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова» та аналіз регуляторного впливу даного акту було оприлюднено з метою обговорення, отримання пропозицій та зауважень в мережі Інтернет на офіційнійному web-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

У термін, передбачений для обговорення проекту рішення «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова», до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради зауважень і пропозицій не надходило.



Начальник управління
житлово-комунального господарства
Чернігівської міської ради                                                                                                        Я. В. Куц

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!