Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 листопада 2017 р.

Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 вересня 2016 року № 416 «Про Детальний план території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного»

Звіт
про повторне відстеження результативності регуляторного акта -
рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради
від 15 вересня 2016 року № 416 «Про Детальний план території багатоквартирної житлової забудови в
кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного»

 

1. Вид та назва регуляторного акта: рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 вересня  2016 року № 416 «Про Детальний план території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності: управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради.

3. Цілі прийняття акта:

- забезпечення раціонального та ефективного використання міських земель;

- упорядкування функціонального зонування міста;

- визначення планувальної структури і функціонального призначення цієї території, просторової композиції та параметрів забудови;

- формування принципів планувальної організації забудови кварталу;

- визначення всіх планувальних обмежень використання цієї території; 

- вирішення архітектурно-містобудівних завдань щодо комплексної забудови території кварталу міста;

- будівництво нового житлового кварталу та забезпечення житлом мешканців міста;

- визначення потреб у підприємствах та установах обслуговування, місць їх розташування;

- поліпшення стану навколишнього середовища та комплексний благоустрій території кварталу з організацією розвитку зелених зон;

- стимулювання інвестиційної діяльності.

4. Строк виконання заходів з відстеження: з 17.10.2017року до 31.10.2017 року.

5. Тип відстеження: повторне відстеження. 

6. Методи одержання результатів відстеження: статистичний. 

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність регуляторного акта, а також способи одержання даних.

Ефективність регуляторного впливу рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 вересня 2016 року № 416 «Про Детальний план території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного» визначалася за такими показниками.

1. Кількість поданих суб’єктами господарювання та фізичними особами звернень щодо надання містобудівних умов та обмежень забудови зазначеної території.

2. Загальна  кількість  суб’єктів господарювання  та  фізичних осіб,  яким рішеннями виконавчого комітету міської ради задоволені їх звернення щодо надання містобудівних умов та обмежень забудови зазначеної території.

3. Загальна  кількість  суб’єктів господарювання  та  фізичних осіб,  яким рішеннями виконавчого комітету міської ради відмовлено у наданні містобудівних умов та обмежень забудови зазначеної території.

4. Кількість   об’єктів   містобудування   та/або  будівництва   введених   в експлуатацію.     

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта. 

 

№ п/п

                  

Показники результативності

з

30.09.2016

по

31.03.2017

з 28.04.2017 по 30.10.2017

1.

Кількість поданих суб’єктами господарювання та фізичними особами звернень щодо надання містобудівних умов та обмежень забудови зазначеної території

 

6

 

16

2.

Загальна кількість суб’єктів господарювання та фізичних осіб, яким рішеннями виконавчого комітету міської ради задоволені їх звернення щодо надання містобудівних умов та обмежень забудови зазначеної території

 

 

2

 

 

2

3.

Загальна кількість суб’єктів господарювання та фізичних осіб, яким рішеннями виконавчого комітету міської ради відмовлено у наданні містобудівних умов та обмежень забудови зазначеної території

 

 

 

 

4.

Кількість об’єктів містобудування та/або   будівництва введених в експлуатацію

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей.

Затверджений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 вересня 2016 року № 416 Детальний план території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного дозволив виконавчим органам міської ради більш раціонально та ефективно використовувати як безпосередньо територію цього кварталу, так і територію міста в цілому, вирішувати архітектурно-містобудівні завдання щодо комплексної забудови та функціонально-планувальної організації території міста; сприяти будівництву нових житлових кварталів; стимулювати інвестиційну діяльність в місті.

Не досить значні кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта пов’язані з тим, що користувачами земельних ділянок, а одночасно і замовниками забудови території цього кварталу, є лише дві організації.

  

Начальник управління архітектури

та містобудування Чернігівської міської ради                               С. С. Калюжний

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!