Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 серпня 2017 р.

Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.08.2016 року № 335 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»

 Звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акта -
рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.08.2016 року № 335
«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»

 

1. Вид та назва регуляторного акта: рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.08.2016 року № 335 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові». 

2. Назва виконавця заходів з відстеження: управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради. 

3. Цілі прийняття регуляторного акта: у зв’язку з внесенням змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», якими скасовано свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи та фізичної особи-підприємця, виникла необхідність внесення змін до переліку документів, що подаються заявниками до уповноваженого органу для підтвердження свого статусу.

Також, за час дії рішення уповноваженим органом був напрацьований певний практичний досвід застосування вказаного нормативного акту.

Разом з тим, регуляторний акт направлений на збільшення надходжень до місцевого бюджету, а також на забезпечення якісного виконання уповноваженим органом покладених функцій. 

4. Строк виконання заходів з відстеження результативності регуляторного акта: з 01 по 14 серпня 2017 року. 

5. Тип відстеження регуляторного акта: повторне відстеження. 

6. Метод одержання результатів відстеження: аналітичний, статистичний. 

7. Дані та припущення, на основі яких відстежується результативність регуляторного акта, а також способи одержання даних.

Відстеження результативності рішення регуляторного акта здійснювалося за статистичними даними фінансово-економічної діяльності уповноваженого органу – комунальних підприємств «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» та «Зеленбуд» Чернігівської міської ради. 

8. Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта:

Щодо рівня поінформованості суб’єктів господарювання та фізичних осіб з положень цього регуляторного акта слід зазначити, що рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.08.2016 року № 335 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» було оприлюднено на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради  за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua , а також в друкованому засобі масової інформації – міському щотижневику «Чернігівські відомості» (№ 32 (1325), 10.08.2016). 

№ з/п

Показники результативності регуляторного акта

За І півріччя 2016 року

За І півріччя 2017 року

1

Кількість укладених договорів на право користування об’єктами благоустрою, од.

126

129

2

Середньомісячний розмір надходження пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою, тис. грн.

65,1

137,3

3

Відсутність випадків оскаржень дій уповноваженого органу при виконанні покладених функцій

-

-

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей. 

Отримані показники результативності свідчать, що з прийняттям  регуляторного акта обсяг надходження коштів до міського бюджету збільшився, перелік документів на розміщення тимчасових об’єктів упорядкований та приведений у відповідність до норм Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», а регулювання правовідносин направлено на контроль за дотриманням вимог законодавства про працю.

Отже, мета та цілі, які ставились при прийнятті цього регуляторного акта, досягнуті.

Враховуючи викладене, вважаємо, що рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.08.2016 року № 335 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» виконує свої функції.

 

 

 

Начальник управління

житлово-комунального господарства

Чернігівської міської ради                                                                                     Я. В. Куц

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!