Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 серпня 2017 р.

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб»

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта - 
проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради

«Про затвердження Порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або 
зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб»

 

Вид та назва регуляторного акта: проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про затвердження Порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб".

Назва виконавця заходів з відстеження: управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради.

Цілі прийняття регуляторного акта: визначення чіткого порядку, процедур та термінів надання/отримання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

Строк виконання заходів з відстеження результативності регуляторного акта: з 10 по 11 серпня 2017 року.

Тип відстеження: базове відстеження.

Метод одержання результатів відстеження: аналітичний, статистичний.

Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність.

Проект регуляторного акту визначає організаційно – правові засади порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, механізм та організацію роботи з надання уповноваженому власнику (співвласнику) житла, наймачу житла у державному та громадському житловому фонді, члену житлово-будівельного кооперативу, власнику (співвласнику) житлового приміщення, на якого відкрито особовий рахунок, або будь-якій особі, що зареєстрована разом з ним у житловому приміщенні (будинку), іншій заінтересованій особі у випадках, передбачених законами України, відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб на території м. Чернігова.

Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта:

При відстеженні результативності будуть враховуватися наступні показники:

ефективність розробленого порядку;

рівень поінформованості суб'єктів господарювання та фізичних осіб з основних положень регуляторного акта;

 кількість звернень за наданням відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

Відстеження результативності регуляторного акта будуть виконані у строки, передбачені статтею 10 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".

Повідомлення про оприлюднення, проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про затвердження Порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб" та аналіз його регуляторного впливу 27 квітня 2017 року були опубліковані на офіційному web-порталі Чернігівської міської ради в мережі Інтернет за електронною адресою: http://www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі "Регуляторна політика", рубрика "Оприлюднення проектів регуляторних актів" з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

У термін, передбачений для обговорення проекту рішення до розробника проекту – управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради зауважень та пропозицій не надійшло.

 

Начальник управління адміністративних
послуг Чернігівської міської ради                                                                                        М. К. Овсяник 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!