Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 листопада 2016 р.

Проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання)»

 Проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження  Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання)» 

З метою забезпечення умов для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова та керуючись статтею 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни та доповнення до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання) та затвердити:
1.1. Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції, що додається.
 
1.2. Типовий договір про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, що додається.

2. Встановити, що функції з підготовки проектів договорів про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова та реєстрації цих договорів покладаються на управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради, а підписання договорів – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради згідно з розподілом повноважень.

3. Пункти 1, 2, 3 та 6 рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання), визнати такими, що втратили чинність.

4. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з чинним законодавством.

5. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Бондарчука В. М. та постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Бакшун І. М.).



Міський  голова                                                                                В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!