Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 липня 2018 р.

Орієнтовний план засідання виконкому 16 липня 2018 року

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради,

яке відбудеться 16 липня  2018 року о 10 годині 00 хвилин

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

 

1. Про розгляд звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита. 

2. Про  надання матеріальної допомоги. 

Доповідає: Лисенко Олена Юріївна – начальник  фінансового управління


 

3. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Чернігівська міська лікарня № 1» Чернігівської міської ради у новій редакції.

4. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Чернігівська міська лікарня № 2» Чернігівської міської ради у новій редакції.

5. Про затвердження нової редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Чернігівська міська лікарня № 3» Чернігівської міської ради.

6. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Чернігівська міська лікарня № 4» Чернігівської міської ради у новій редакції.

7. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дитяча поліклініка № 1» Чернігівської міської ради у новій редакції.

8. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дитяча поліклініка № 2» Чернігівської міської ради у новій редакції.

9. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Чернігівський міський стоматологічний центр» Чернігівської міської ради у новій редакції.

10. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дитяча стоматологічна поліклініка» Чернігівської міської ради у новій редакції.

11. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради у новій редакції.

Доповідає: Кухар Владислав Вікторович-начальник управління охорони здоров’я

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!