Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 листопада 2018 р.

Про затвердження змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2018 рік


Про затвердження змін до Програми підтримки
громадських організацій міста Чернігова на 2018 рік

 

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою створення, удосконалення та утримання матеріальної бази шляхом фінансової підтримки у відповідності до нагальних потреб громадських організацій, які об'єднують інвалідів, ветеранів, багатодітні родини та громадян, які потрапили у скрутні життєві обставини, міська рада вирішила:

1. Затвердити зміни до додатку 3 Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2018 рік (далі - Програма), затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VII-10 зі змінами (27/VII-7, 29/VII-1, 31/VII-5), що додається.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків на виконання Програми на 2018 рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк Ж. В.), з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та заступника міського голови Ломако О. А.

 

 

Міський голова                                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!