Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 листопада 2018 р.

Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2017 року “Про надання в безоплатне користування спортивними приміщеннями закладів загальної середньої освіти дитячо-юнацькими спортивними школами" (№26/VII-5)


Про внесення змін до рішення міської ради від
21 грудня 2017 року “Про надання в безоплатне
користування спортивними приміщеннями
закладів загальної середньої освіти дитячо-юнацькими
спортивними школами" (№26/
VII-5)

 

Керуючись ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», нормами законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», «Про фізичну культуру і спорт»,  Державною цільовою соціальною програмою розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 № 115,  у зв'язку  із набранням чинності 01.09.2018 року рішенням Чернігівської міської ради від 30.11.2017 року №25/VII-14, міська рада вирішила:

1. Внести  зміни  до рішення міської ради від 21 грудня 2017 року «Про надання в безоплатне користування спортивними приміщеннями закладів загальної середньої освіти дитячо-юнацькими спортивними школами»    (№26/VII-5) і викласти додаток у новій редакції, що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О.П. та постійну комісію міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В.О.).



Міський голова                                                                                                                    В. А. Атрошенко 

 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!