Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 травня 2018 р.

Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду на 2018-2022 роки

проект 

31/VII-


Про затвердження Програми для забезпечення
виконання рішень суду на 2018-2022 роки


Відповідно до статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.2011 р. № 845 “Про затвердження Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевого бюджетів або боржників” (зі змінами) міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму для забезпечення виконання рішень суду на 2018-2022 роки (далі - Програма), що додається.

2. Деснянській районній у місті Чернігові раді (Грецький В. М.), Новозаводській районній у місті Чернігові раді (Кузнецова-Молодчая Т. С.), головним розпорядникам коштів міського бюджету м. Чернігова надавати фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) прогнозні суми фінансування видатків на виконання заходів Програми у міському бюджеті на відповідний бюджетний рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), постійну комісію з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк Ж. В.).

 

 

Міський голова                                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!