Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 травня 2018 р.

Про підтримку участі комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради у проекті «Міський громадський транспорт України»

проект 

31/VII-


Про підтримку участі комунального підприємства
«Чернігівське тролейбусне управління»
Чернігівської міської ради у проекті
«Міський громадський транспорт України»


Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком» Чернігівська міська рада вирішила:

1. Підтримати участь комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради у проекті «Міський громадський транспорт України» шляхом залучення коштів позики Європейського інвестиційного банку на умовах, визначених у додатку до цього рішення.

2. Надати муніципальну підтримку комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради у разі участі у проекті «Міський громадський транспорт України».

Уповноважити Чернігівського міського голову Атрошенка Владислава Анатолійовича вчиняти від імені Чернігівської міської ради усі необхідні для реалізації цього проекту правочини, у тому числі угоду про муніципальну підтримку проекту.

3. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) для реалізації цілей проекту «Міський громадський транспорт України» при формуванні проекту бюджету міста Чернігова на 2019 рік та наступні бюджетні періоди передбачати кошти комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради на виконання зобов'язань щодо сплати основної суми позики, яка буде передбачена угодою про передачу коштів позики.

4. Надати дозвіл комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради на вчинення усіх необхідних правочинів, підписання договорів, угод для реалізації проекту «Міський громадський транспорт України».

5. Рішення Чернігівської міської ради від 30 листопада 2017 року        № 25/VII - 38  «Про підтримку Чернігівською міською радою отримання КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради позики міжнародних фінансових організацій для реалізації інвестиційних проектів» вважати таким, що втратило чинність. 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В. та на постійні комісії міської ради: з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та енергозбереження (Антонов О. С.)

  

 

Міський голова                                                                                                        В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!