Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 березня 2018 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам

 проект 

29/VII-


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій
із землеустрою юридичним та
фізичним особам

 

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Ураховуючи свідоцтво про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів від 02 вересня 2013 року № 1226, товариству з обмеженою відповідальністю "Видавничо-виробниче мале підприємство "Арарат" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею 0,2059 га, по вул. Попова, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації будівлі офісу, складу та прохідної) з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

1.1.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,1606 га;

1.1.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0453 га.

Пункт 2.8 рішення Чернігівської міської ради від 30 червня 2016 року № 9/VII-18 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у частині надання товариству з обмеженою відповідальністю "Видавничо-виробниче мале підприємство "Арарат" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, орієнтовною площею 0,2059 га, по вул. Попова, 1 для експлуатації будівлі офісу, складу та прохідної, вважати таким, що втратив чинність.

1.2 Ураховуючи договір купівлі-продажу частини нерухомого майна від 20 жовтня 2010 року № 2287, товариству з обмеженою відповідальністю      "Док-груп" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0537 га, по вул. Попова, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації частини продовольчого складу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Пункт 2.9 рішення Чернігівської міської ради від 30 червня 2016 року № 9/VII-18 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у частині надання товариству з обмеженою відповідальністю "Док-груп" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, орієнтовною площею 0,0537 га, по вул. Попова, 1 для експлуатації частини продовольчого складу, вважати таким, що втратив чинність.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Мовляну Андрію Вікторовичу та Максименку Олександру Миколайовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1663 га, по          вул. Музичній, 1, корп. 12 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації нежитлової будівлі – цеху з виготовлення виробів із пластику, поліетиленових пакетів, фасування одноразового посуду та складських приміщень) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2 Задорожному Євгену Володимировичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3209 га по вул. Громадській, 45 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації підвального сховища та частини сховища) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3 Любченку Олександру Леонідовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0853 га по вул. Івана Мазепи, 62-б для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації частини приміщення складу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлової будівлі від 08 лютого 2017 року № 329, товариству з обмеженою відповідальністю "Комплекс "Мир" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4736 га по вул. Князя Чорного, 4 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), (для експлуатації адмінбудівлі з підвалом) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.5 Ураховуючи рішення Новозаводського районного суду міста Чернігова від 23 липня 2014 року № 751/6510/14, Борсуку Євгену Анатолійовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0350 га по  вул. Коцюбинського, 4/9 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

3. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в постійному користуванні:

3.1 Приватному акціонерному товариству "Чернігівський річковий порт" на земельну ділянку, орієнтовною 0,0740 га, по вул. Крайній, 5-а для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3.2 Приватному акціонерному товариству "Чернігівський річковий порт" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,6444 га, по вул. Тракторній, 88 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3.3 Приватному акціонерному товариству "Чернігівський річковий порт" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0643 га, по вул. Набережній, 12-а для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3.4 Приватному акціонерному товариству "Чернігівський річковий порт" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,5400 га, по проспекту Миру, 3-а,  3-б, 3-в, 3-г та вул. Новій, 7, 7-а, 7-б, 7-в, 7-ж, 7-з для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3.5 Приватному акціонерному товариству "Страхове товариство "Гарантія" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0246 га, по                  вул. Дніпровській, 34 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3.6 Об'єднанню житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1790 га, по проспекту Перемоги, 163 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3.7 Автокооперативу № 25 Деснянської районної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів на земельну ділянку, орієнтовною площею 2,7150 га, по проспекту Миру, 243 для колективного гаражного будівництва.

3.8 Автокооперативу № 1 Новозаводської спілки автомобілістів  м. Чернігова на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7827 га, по вул. Олексія Бакуринського для колективного гаражного будівництва.

3.9. Автокооперативу № 20 Новозаводської спілки автомобілістів м. Чернігова на земельну ділянку, орієнтовною площею 2,1300 га, по вул. Литовській для колективного гаражного будівництва.

3.10 Автокооперативу № 20-а Новозаводської спілки автомобілістів  м. Чернігова на земельну ділянку, орієнтовною площею 3,3080 га, по вул. Литовській-Інструментальній для колективного гаражного будівництва.

3.11 Товариству з обмеженою відповідальністю "Грааль М" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0270 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 130 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

4. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту з подальшим укладенням договору сервітуту:

4.1 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0037 га, по вул. Любецькій, 98 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для будівництва комплектної трансформаторної підстанції – 10/0,4 кВ).

4.2 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0018 га, по вул. Любецькій, 98 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 10 кВ).

5. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу:

5.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлової будівлі від 27 червня 2017 року № 2216, Пустовойту Юрію Михайловичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:037:0106), площею 3,0650 га, по вул. Толстого, 154.

5.2 Гулевцю Олегу Олексійовичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:02:044:0016), площею 2,0200 га, на лівому березі р. Десна.

6. Графській Олені Вікторівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:049:0003), площею 1,2338 га, в місті Чернігові, "Аеропорт Чернігів" (в районі "Шестовиця"), зі зміною її цільового призначення з "для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту (для експлуатації аеровокзального комплексу) на "для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості" за рахунок орендованої земельної ділянки.

7. Графській Олені Вікторівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:049:0004), площею 0,5387 га, в місті Чернігові, "Аеропорт Чернігів" (в районі "Шестовиця"), зі зміною її цільового призначення з "для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту (для експлуатації водозабірних споруд) на "для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості" за рахунок орендованої земельної ділянки.

8. Графській Олені Вікторівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:049:0005), площею 0,0823 га, в місті Чернігові, "Аеропорт Чернігів" (в районі "Шестовиця"), зі зміною її цільового призначення з "для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту (для експлуатації будівлі аварійно-рятувальної служби) на "для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості" за рахунок орендованої земельної ділянки.

9. Графській Олені Вікторівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:049:0006), площею 0,0888 га, в місті Чернігові, "Аеропорт Чернігів" (в районі "Шестовиця"), зі зміною її цільового призначення з "для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту (для експлуатації приміщення технічних бригад) на "для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості" за рахунок орендованої земельної ділянки.

10. Графській Олені Вікторівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:049:0007), площею 0,0516 га, в місті Чернігові, "Аеропорт Чернігів" (в районі "Шестовиця"), зі зміною її цільового призначення з " для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту (для експлуатації накопичувача пасажирів) на "для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості" за рахунок орендованої земельної ділянки.

11. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 17 серпня 2017 року № 22/VII-27 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" пункт 1.12 викласти в наступній редакції:

"Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею0,1771 га, по вул. Надії для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельних ліній 10 кВ) з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

1.12.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0380 га;

1.12.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0191 га;

1.12.3 ділянка № 3, орієнтовною площею 0,1200 га."

 

 

Міський голова                                                                                                        В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!