Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 січня 2018 р.

Про надання дозволу на створення Центру надання соціальних та інших адміністративних послуг в форматі «Прозорий офіс»

проект 

27/VII -


Про надання дозволу на створення Центру надання
соціальних та інших адміністративних послуг в
форматі «Прозорий офіс»

  

З метою підвищення ефективності соціального обслуговування населення, створення зручних і сприятливих умов для отримання соціальних та інших адміністративних послуг суб’єктами звернень, забезпечення відкритості інформації про діяльність органів місцевого самоврядування та забезпечення участі у створенні Центру надання соціальних та інших адміністративних послуг в форматі «Прозорий офіс» на умовах співфінансування за рахунок субвенції з Державного бюджету України згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2017 року № 736-р, керуючись ст.ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила: 

1. Дозволити Новозаводській районній у м.Чернігові раді (Кузнецова-Молодчая Т.С.): 

1.1. Створити Центр надання соціальних та інших адміністративних послуг в форматі  «Прозорий офіс» в структурі управління праці та соціального захисту населення Новозаводської районної у м.Чернігові ради, як робочий (уповноважений) орган Новозаводської районної у м.Чернігові ради за адресою: вул. Івана Мазепи, 19, м. Чернігів. 

1.2. Провести реконструкцію частини приміщень адміністративної будівлі за адресою: вул. Івана Мазепи, 19, м. Чернігів для створення Центру надання соціальних та інших адміністративних послуг в форматі  «Прозорий офіс», відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 06 грудня 2016 року № 545 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та розроблених проектів.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів згідно з розподілом обов’язків, постійні комісії міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О.М.); з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В.О.). 

 

 

Міський голова                                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!