Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 грудня 2017 р.

Про надання згоди на знесення житлових будинків

проект 

26/VII 


Про надання згоди на знесення
житлових будинків

 

Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженим рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання), розглянувши звернення комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради № 02-859/1 від 08 грудня 2017 року, міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на знесення житлових будинків № 36 та № 36-А по вулиці Гетьмана Полуботка в місті Чернігові, в яких квартири №3 та квартири №№ 5-6, 8, 9, 10  відповідно, перебувають у власності територіальної громади м. Чернігова та обліковуються на балансі комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради, як таких, що визнані аварійними, згідно з рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19 жовтня 2009 року за № 289 «Про затвердження актів технічного стану житлових будинків в Деснянському районі».

2. Комунальному підприємству «Деснянське» Чернігівської міської ради (Пригара В.В.):

2.1. Забезпечити знесення житлового одноповерхового будинку № 36 по вул. Гетьмана Полуботка в місті Чернігові площею 142м2 та житлового одноповерхового будинку № 36-А по вул. Гетьмана Полуботка в місті Чернігові  площею  175,6 м2 за рахунок інвестора.

2.2. Списати  зазначені у підпункті 2.1. цього рішення житлові будинки, згідно з вимогами чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Бакшун І.М.) та заступника міського голови Атрощенка О.А.

 

 

Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!