Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 грудня 2017 р.

Про продовження терміну дії на перший квартал 2018 року “Програми забезпечення діяльності комунального підприємства “Муніципальна варта” Чернігівської міської ради на 2017 рік”

проект 

26/VII -

Про продовження терміну дії
на перший квартал 2018 року
“Програми забезпечення діяльності
комунального підприємства
“Муніципальна варта”
Чернігівської міської ради
на 2017 рік”

 

Розглянувши подання комунального підприємства «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою забезпечення дієвого контролю за станом благоустрою у місті, дотриманням Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова, затверджених рішенням Чернігівської міської ради від 29.07. 2011 року,  міська рада вирішила:

1. Продовжити термін дії на перший квартал 2018 року “Програми забезпечення діяльності комунального підприємства “Муніципальна варта” Чернігівської міської ради на 2017 рік”.

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради ( Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків на виконання Програми та забезпечити фінансування в межах виділених асигнувань.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А. та комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.).

 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!