Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 листопада 2017 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам та встановлення розмірів та меж прибережної захисної смуги вздовж р. Десна

проект 

25/VII -

Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій із землеустрою
юридичним та фізичним особам та встановлення
розмірів та меж прибережної захисної смуги
вздовж р. Десна


Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0083 га, по проспекту Миру, 257 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для реконструкції кафе під магазином продовольчих та непродовольчих товарів) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.2 Комунальному клубному закладу "Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2926 га, по вул. Дмитра Самоквасова, 8 для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлового приміщення від 03 серпня 2017 року № 517, фізичній особі-підприємцю Кислій Тетяні Львівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0378 га, по                   вул. Ремісничій, 55-б для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2 Ураховуючи договір дарування частини нерухомого майна від        11 липня 2008 року № 3640 та договір дарування нежилого приміщення від 14 липня 2016 року № 853, Скрипченко Катерині Олександрівні та Меженніковій Тетяні Валеріївні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2034 га, по вул. 1-й Набережній, 33 для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (для експлуатації будівлі елінгу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3 Ураховуючи договір дарування 3/10 частини нежитлової будівлі від 16 листопада 2009 року № 7855, підприємству з іноземними інвестиціями "МакДональдз Юкрейн ЛТД" (7/10), Конодибі Сергію Євгеновичу (3/20) та Вольфовському Олександру Олексійовичу (3/20) на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2845 га, по вул. Кирпоноса, 34 для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Ураховуючи свідоцтво на об’єкт незавершеного будівництва від 14 червня 2016 року № 1681, товариству з обмеженою відповідальністю "ДОК ЧЕРНІГІВ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5447 га, по             вул. Музейній, 6-а для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (для будівництва втраченої пам’ятки історико-архітектурної спадщини будівлі "Дворянське зібрання" з улаштуванням готельно-туристичного комплексу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.5 Ураховуючи свідоцтво про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів, з електронних торгів від 11 вересня 2017 року № 559, товариству з обмеженою відповідальністю "Фірма "Глюк" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0720 га, по вул. Доценка, 10 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації приміщення магазину) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.6 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6000 га, по вул. Гагаріна, 9-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.7 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4500 га, по вул. Гагаріна, 11 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.8 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2500 га, по вул. Орловській, 4 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.9 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2800 га, по вул. Волковича, 2 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.10 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6000 га, по вул. Волковича, 2-б для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.11 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4500 га, по проспекту Миру, 193 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.12 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2500 га, по проспекту Миру, 201 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.13 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5500 га, по проспекту Миру, 215 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.14 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3200 га, по вул. Максима Загривного, 1-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.15 Комунальному підприємству "ЖЕК-13" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2500 га, по вул. Героїв Чорнобиля, 5 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

2.16 Товариству з обмеженою відповідальністю "Альянс міжрегіонального співробітництва" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0555 га, по вул. Шевченка, 28-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.17 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Наш Дім - 2016" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4129 га, по вул. Терентія Кореня, 9 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

3. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в постійному користуванні:

3.1 Автокооперативу № 10-А Деснянської районної організації всеукраїнської спілки автомобілістів на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2800 га, по вул. Таранущенка, 10-а для колективного гаражного будівництва.

3.2 Чернігівському кооперативному коледжу Чернігівської облспоживспілки на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,1482 га, по вул. Музейній, 3 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

3.3 Новозаводській районній у м. Чернігові раді на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6260 га, по вул. Івана Мазепи, 19 для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

3.4 Комунальному підприємству "Зеленбуд" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 2,1472 га, по вул. 1-го Травня, 168-а для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

4. Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від  06 вересня 2017 року № 4809,  Опарію Олександру Михайловичу надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту, орієнтовною площею 0,0013 га, по вул. Рокоссовського, 25 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації магазину) з подальшим укладенням договору сервітуту.

5. Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту, орієнтовною площею 0,0037 га, по вул. Любецькій, 98 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для будівництва комплектної трансформаторної підстанції – 10/0,4 кВ) з подальшим укладенням договору сервітуту.

6. Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту, орієнтовною площею 0,0018 га, по              вул. Любецькій, 98 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 10 кВ) з подальшим укладенням договору сервітуту.

7. Романенко Людмилі Анатоліївні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:02:006:0215), площею 0,0398 га, по вул. Кільцевій, 7-а, зі зміною її цільового призначення з "для експлуатації будівель і споруд промислового призначення" на "для будівництва та обслуговування будівель торгівлі" за рахунок орендованої земельної ділянки.

8. Романенко Людмилі Анатоліївні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:02:006:0189), площею 0,0076 га, по вул. Кільцевій, 7-а, зі зміною її цільового призначення з "для експлуатації будівель і споруд промислового призначення" на "для будівництва та обслуговування будівель торгівлі" за рахунок орендованої земельної ділянки.

9. Товариству з обмеженою відповідальністю "Слов'яни" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:036:0603), площею 2,6600 га, по вул. Робітничій, 3.

10. Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення розмірів та меж прибережної захисної смуги вздовж правого берега річки Десна від земельної ділянки по вул. Шевченка, 105  до залізничного мосту в межах міста Чернігова.

 

 

Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!