Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 жовтня 2017 р.

Про надання згоди на списання об’єкту нерухомого майна

проект 

24/VII-

Про надання згоди на списання
об’єкту нерухомого майна

 

Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженим рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, та беручи до уваги витяг з протоколу № 6 засідання робочої групи з питань доцільності списання майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова від 23 серпня 2017 року, міська рада вирішила: 

1. Надати управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.) згоду на списання майстерні Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Чернігівської міської ради Чернігівської області, 1946 року будівництва, балансовою вартістю 79 690,00 грн., амортизаційною вартістю  79 690,00 грн., яка розташована за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 14.

2. Управлінню освіти Чернігівської міської ради:

2.1. Забезпечити знесення майстерні Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Чернігівської міської ради Чернігівської області та провести утилізацію непридатних матеріалів.

2.2. Здійснити списання об’єкту нерухомого майна відповідно до зазначеного вище Положення.

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів  (Тарасовець О. М.) та заступника міського голови Хоніч О.П.

 

  

Міський голова                                                                                                 В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!