Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 вересня 2017 р.

Про затвердження граничної чисельності, структури і штатів Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

проект 

23/VII-


Про затвердження граничної чисельності, структури
і штатів Чернігівського міського центру соціальних
служб для сім’ї, дітей та молоді


Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 3 статті 32 Кодексу законів про працю України, постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами), наказу Міністерства соціальної політики України від 29 червня 2016 року № 709 «Про затвердження типових структур і штатів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», міська рада вирішила:

1. Встановити граничну чисельність працівників Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 01.10.2017 в кількості 17 осіб.

2. Затвердити структуру і штат Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді згідно з додатком.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 27 жовтня 2016 року № 12/УІІ - 18 «Про зміну граничної чисельності працівників Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».

 4. Директору Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мазур Л. О. попередити працівників про зміну істотних умов праці відповідно до чинного законодавства.

 5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А. та постійну комісію міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.).


 

 

Міський голова                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!