Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 вересня 2017 р.

Про затвердження Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції

проект

23/VII-


Про затвердження Положення про
Чернігівський міський центр соціальних
служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції


Відповідно до статей 25,    59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року № 573 «Про затвердження Загального положення про центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» та з метою приведення Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у відповідність до вимог чинного законодавства, зумовлених змінами постанови Кабінету Міністрів України від 19 липня 2017 року № 528 «Про внесення змін до Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді», міська рада вирішила:

1.  Затвердити Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції, що додається.

2. Директору Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мазур Л. О. забезпечити проведення державної реєстрації Положення згідно з вимогами чинного законодавства.

3. Рішення Чернігівської міської ради від ЗО листопада 2016 року № 13/'VI1-16 «Про затвердження Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» з змінами та доповненнями вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!