Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 вересня 2017 р.

Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури

проект

23/VII-  


Про надання згоди на безоплатну
передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів житлового фонду та
соціальної інфраструктури


Відповідно до пунктів 31, 51 частини 1 статті 26 та частин 2, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», частини 4 статті 78 Господарського кодексу України, міська рада вирішила:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова:

1.1. Службової квартири № 63 у житловому будинку № 84 по вулиці Гончій у м. Чернігові, що є державною власністю в особі Управління Служби безпеки України в Чернігівській області та закріплена за ним.

1.2. Зовнішніх  мереж газопостачання прокладених до багатоповерхового житлового будинку № 97а по вул. Шевченка у м. Чернігові,  які перебувають на балансі дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК».

1.3. Зовнішнього водопровідного вводу від точки розмежування до вводу у гуртожиток по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові, який перебуває на балансі дочірнього підприємства «Чернігівська механізована колона» публічного акціонерного товариства «Київсільелектро».

1.4. Зовнішньої мережі каналізації від гуртожитку по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові, яка перебуває на балансі дочірнього підприємства «Чернігівська механізована колона» публічного акціонерного товариства «Київсільелектро».

1.5. Зовнішньої мережі теплопостачання прокладеної до  житлового будинку  № 175 по вулиці 1-го Травня у м. Чернігові,  яка перебуває на балансі Чернігівської філії ПАТ «Укртелеком» та є державною власністю в особі Фонду державного майна України.

1.6. Зовнішньої мережі теплопостачання прокладеної до  житлового будинку № 173а  по вул. 1-го Травня, яка перебуває на балансі Чернігівської філії ПАТ «Укртелеком» та є державною власністю в особі Фонду державного майна України.

2.  Зовнішні мережі газопостачання, зазначені у підпункті 1.2.,   передати публічному акціонерному товариству “Чернігівгаз” (Ярова А. А.) на праві  господарського відання для забезпечення їх технічного обслуговування, ремонту та безпечної експлуатації.

3. Зовнішній водопровідний ввід та мережі каналізації  зазначені у підпунктах 1.3. та 1.4., передати в якості внеску до статутного капіталу комунальному підприємству «Чернігівводоканал»  Чернігівської міської ради та збільшити статутний капітал цього підприємства на 93 118 гривень 00 копійок.  

4. Передачу здійснити відповідно до Положення про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженого рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради Черненка М. П.                     

 

 

Міський голова                                                                                            В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!