Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 серпня 2017 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам

 проект

22/VII-

Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій із
землеустрою юридичним та фізичним особам

  

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0069 га, по вул. Добровольців для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), (для будівництва центральної каналізаційної мережі) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.2 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0010 га, по           вул. Київське шосе, 3 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами (для будівництва свердловини на АЗС) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.3 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1359 га, по вул. Кривоноса для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.4 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0371 га, по проспекту Перемоги для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.5 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0234 га, по вул. Дмитра Самоквасова для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.6 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0146 га, по провулку Кільцевому для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 10 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.7 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею0,0526 га, по вул. Гончій для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

1.7.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0195 га;

1.7.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0331 га.

1.8 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0643 га, по вул. Інструментальній для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 10 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.9 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0100 га, по вул. Інструментальній для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.10 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0038 га, по вул. Інструментальній для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для встановлення трансформаторної підстанції КТП - 10/0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.11 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею0,0620 га, по                   вул. Чернишевського для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

1.11.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0456 га;

1.11.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0164 га.

1.12 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею0,2024 га, по вул. Надії для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 10 кВ) з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

1.12.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0444 га;

1.12.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,1580 га.

1.13 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею0,0587 га, по                    вул. Брестській для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

1.13.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0300 га;

1.13.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0287 га.

1.14 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0201 га, по вул. 1-го Травня для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 10 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.15 Ураховуючи договір купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва-приміщення магазину від 03 листопада 2014 року № 3608, Скрицькому Дмитру Петровичу на земельну ділянку, загальною орієнтовною площею 0,0065 га, по вул. Текстильників, 15 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації приміщення магазину) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду, в тому числі:

1.15.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0015 га;

1.15.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0050 га.

1.16 Публічному акціонерному товариству "Укртелеком" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0020 га, по вул. Шевченка (біля будинку      № 47) для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.17 Публічному акціонерному товариству "Чернігівський ремонтно-механічний завод "Жовтневий молот" на земельну ділянку, орієнтовною площею 3,7256 га, по проспекту Миру, 194 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Публічному акціонерному товариству "Чернігівський ремонтно-механічний завод "Жовтневий молот" до 01 березня 2018 року подати на затвердження сесії міської ради, розроблений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою.

1.18 Товариству з обмеженою відповідальністю "Відродження старого міста" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,3627 га, по проспекту Миру, 194 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Товариству з обмеженою відповідальністю "Відродження старого міста" до 01 березня 2018 року подати на затвердження сесії міської ради, розроблений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою.

1.19 Товариству з обмеженою відповідальністю "Творчий кластер "Ремзавод" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,5859 га, по проспекту Миру, 194 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Товариству з обмеженою відповідальністю "Творчий кластер "Ремзавод" до 01 березня 2018 року подати на затвердження сесії міської ради, розроблений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою.

1.20 Товариству з обмеженою відповідальністю "Пава" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0053 га, по вул. Льотній, 17-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.21 Приватному виробничо-торговому підприємству "ДЖІ-ЕН-ЕЛ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6426 га, по вул. Івана Мазепи, 76 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.22 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0009 га, по           проспекту Перемоги, 77, зупинка "Центральний ринок" для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для розміщення кіосків з продажу проїзних квитків громадського транспорту та преси) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.23 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0009 га, на перехресті вул. Рокоссовського та вул. Всіхсвятської, зупинка "Площа героїв Сталінграду" для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для розміщення кіосків з продажу проїзних квитків громадського транспорту та преси) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.24 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0009 га, по           вул. Івана Мазепи, 1, зупинка "1-ша міська лікарня" для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для розміщення кіосків з продажу проїзних квитків громадського транспорту та преси) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.25 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3000 га, по        вул. Любецькій длябудівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва автомобільної заправної станції) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.26 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0200 га, по          вул. Самострова, 27 длябудівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2. Надати дозвіл на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Ураховуючи договори купівлі-продажу від 28 вересня 2012 року        № 5483 та № 5476, Макаренко Валентині Федорівні та Тусіну Володимиру Васильовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1257 га, по         вул. Князя Чорного, 4 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації нежитлової будівлі) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2. Барилюк Вірі Петрівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0613 га, по вул. Дніпровській, 20-а для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації нежитлової будівлі – ангару-складу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3. Жовтенко Олені Андріївні на земельні ділянки загальною орієнтовною площею 0,1374 га, по вул. Ринковій, 2 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

2.3.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,1240 га;

2.3.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0134 га.

2.4 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 02 лютого 2017 року        № 153, товариству з обмеженою відповідальністю "Грін ЛТД" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0304 га, по вул. Ринковій, 2 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.5 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2264 га, по вул. Хлібопекарській, 20 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.6 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1120 га, по вул. Хлібопекарській, 20-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.7 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0664 га, по вул. Хлібопекарській, 24 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.8 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2355 га, по вул. Коцюбинського, 2 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.9 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,6975 га, по вул. Красносільського, 73-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.10 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,6661 га, по вул. Курсанта Єськова, 8-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.11 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,3454 га, по вул. Генерала Пухова, 101-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.12 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,4122 га, по вул. Генерала Бєлова, 31 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.13 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2351 га, по вул. Мстиславській, 26 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.14 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1646 га, по вул. Мстиславській, 28 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.15 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,4587 га, по вул. Незалежності, 24 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.16 Приватному підприємству "Техкомсервіс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1894 га, по проспекту Перемоги, 114 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.17 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Власник-24" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,6000 га, по вул. Доценка, 24 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.18 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Доценка 23" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4000 га, по вул. Доценка, 23 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.19 Бушай Ользі Олексіївні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0365 га, по вул. Всіхсвятській, 9 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для реконструкції нежитлової будівлі бойлерної з прибудовою та надбудовою для влаштування торгово-офісних приміщень) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.20 Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі "Технова" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0120 га, по вул. Мстиславській, 48-а для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.21 Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі "Технова" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0120 га, по проспекту Миру, 89 для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.22 Товариству з обмеженою відповідальністю "Профітекс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0765 га, по вул. Кільцевій, 19-г для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування швейної майстерні з бомбосховищем) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.23 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 04 квітня 2008 року        № 1655, Гальперіну Валерію Яковичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1008 га, по вул. 1-ша Набережна, 14-а для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення (для експлуатації оздоровчого комплексу) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.24 Обслуговуючому кооперативу "Садівниче товариство "Теплоцентраль" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0433 га, по    вул. Ушинського, 25 для колективного садівництва з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.25 Обслуговуючому кооперативу "Садівниче товариство "Теплоцентраль" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0420 га, по    вул. Ушинського, 25 для колективного садівництва з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.26 Обслуговуючому кооперативу "Садівниче товариство "Теплоцентраль" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0114 га, по    вул. Ушинського, 25 для колективного садівництва з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.27 Товариству з обмеженою відповідальністю "Науково-впроваджувальна фірма "Еколайф" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2061 га, по вул. Гребінки, 89 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.28 Товариству з обмеженою відповідальністю "Агротранс" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,8479 га, по вул. Ціолковського, 22 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (для експлуатації будівель та споруд автотранспорту) за рахунок земельної ділянки, що перебуває в оренді.

2.29 Автокооперативу № 34 на земельні ділянки, загальною орієнтовною площею 0,4742 га для колективного гаражного будівництва з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

2.29.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,1500 га, по вул. Зеленій;

2.29.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0500 га, по  вул. Коцюбинського, 33;

2.29.3 ділянка № 3, орієнтовною площею 0,0450 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 93;

2.29.4 ділянка № 4, орієнтовною площею 0,0360 га, по  вул. Мстиславській, 16;

2.29.5 ділянка № 5, орієнтовною площею 0,1569 га, по вул. Чернишевського-Мстиславської-проспекту Перемоги-вул. П'ятницької;

2.29.6 ділянка № 6, орієнтовною площею 0,0363 га, по вул. Гончій, 31.

2.30 Ураховуючи свідоцтво про право власності від 05 жовтня 2012 року № 3392, Приходьку Андрію Миколайовичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0080 га, по вул. Волковича, 25 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.31 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 26 лютого 2015 року           № 254, товариству з обмеженою відповідальністю "ОСНОВА-БУД-7" на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0444 га, по проспект Миру, 19  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.32 Приватному акціонерному товариству "Київміськбуд-1" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5361 га, по вул. Шевченка, 46 для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ (для будівництва та експлуатації житлового комплексу з приміщеннями соціально-побутового призначення та адміністративної будівлі філії банку) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.33 Товариству з обмеженою відповідальністю "Інвестиційна компанія "Автоцентр-сервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1164 га, по проспекту Миру, 167 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва і обслуговування будівлі автосалону з виставковим майданчиком та будівлею охорони) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю "Північне будівництво" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:02:014:0107), площею 1,9484 га, по вул. 1-го Травня, суміжно з ГРП.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю "Пава" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок (кадастровий номер 7410100000:02:013:0131), площею 0,0583 га та (кадастровий номер 7410100000:02:013:0110), площею 0,0133 га по вул. Льотній, 17-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

5. Товариству з обмеженою відповідальністю "Згода Лано" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок (кадастровий номер 7410100000:01:036:0550), площею 0,0913 га та (кадастровий номер 7410100000:01:036:0162), площею 0,0727 га по вул. Текстильників, 1-а для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

6. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:010:0535), в 3-му мікрорайоні житлового масиву "Масани", площею 0,5284 га, зі зміною її цільового призначення з "для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку" на "для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для проектування дошкільного навчального закладу)" за рахунок земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні управління.

7. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:010:0554), в 3-му мікрорайоні житлового масиву "Масани", площею 0,4684 га, зі зміною її цільового призначення з "для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку" на "для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для проектування дошкільного навчального закладу)" за рахунок земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні управління.

8. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:010:0533), в 3-му мікрорайоні житлового масиву "Масани", площею 3,2664 га, зі зміною її цільового призначення з "для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку" на "для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для проектування загальноосвітнього навчального закладу)" за рахунок земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні управління.

9. Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:010:0562), в 3-му мікрорайоні житлового масиву "Масани", площею 0,1888 га, зі зміною її цільового призначення з "для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку" на "для будівництва та обслуговування будівель торгівлі" за рахунок земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні підприємства.

10. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 28 лютого 2017 року № 16/VII-25 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" пункт 1.6 викласти в наступній редакції:

"Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки загальною орієнтовною площею 0,0302 га, біля будинку № 2-а по   вул. Любецькій для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду, в тому числі:

1.1.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0239 га;

1.1.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0063 га."

11. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 28 лютого 2017 року № 16/VII-25 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" пункт 1.3 викласти в наступній редакції:

"Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки загальною орієнтовною площею 0,5572 га, по вул. Шевченка для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 10 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду, в тому числі:

1.1.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,1908 га;

1.1.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,3664 га."

12. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 29 вересня 2016 року № 11/VII-22 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 1.2 щодо надання товариству з обмеженою відповідальністю "АТБ-ІНВЕСТ", товариству з обмеженою відповідальністю "Відродження старого міста" та товариству з обмеженою відповідальністю "Світла садиба" дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі читати: "орієнтовною площею 0,4436 га", замість: "орієнтовною площею 0,3689 га" і далі за текстом.

Товариству з обмеженою відповідальністю "АТБ-ІНВЕСТ", товариству з обмеженою відповідальністю "Відродження старого міста" та товариству з обмеженою відповідальністю "Світла садиба" до 01 березня 2018 року подати на затвердження сесії міської ради, розроблений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою.

 

 

Міський голова                                                                            В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!