Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 серпня 2017 р.

Про внесення змін до рішення міської ради від 19 червня 2002 року «Про визначення повноважень, які здійснюють районні в місті ради та їх виконавчі органи» (3 сесія 4 (24) скликання) зі змінами та доповненнями

проект

22/VII-


Про внесення змін до рішення міської
ради від 19 червня 2002 року
«Про визначення повноважень, які
здійснюють районні в місті ради та їх
виконавчі органи» (3 сесія 4 (24) скликання)
зі змінами та доповненнями

 

Керуючись статтею 140 Конституції України, Законами України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» № 1774-VIII від 06.12.2016 року, ст. 34, 41 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила: 

1. Внести зміни до рішення міської ради від 19 червня 2002 року «Про визначення повноважень, які здійснюють районні в місті ради та їх виконавчі органи» (3 сесія 4 (24) скликання) зі змінами та доповненнями: 

пункт 1.7.8 в редакції «Реєстрація колективних договорів і угод, здійснення контролю за їх виконанням. Організація та контроль за дотриманням законодавства про працю та охорону праці. Здійснення контрольних повноважень щодо виконання законодавства про оплату праці (спільно з виконавчими органами міської ради)» вважати таким, що втратив чинність. 

2. Деснянській та Новозаводській районним у м. Чернігові радам: 

2.1. Розглянути до 01.10.2017 року питання щодо надання згоди на зміну обсягу повноважень районних у місті Чернігові рад, передбачених пунктом 1 цього рішення. 

2.2. До 01.01.2018 року вжити заходів щодо оптимізації структур управлінь праці та соціального захисту населення районних у місті Чернігові рад та забезпечення дотримання трудових прав працівників у зв’язку зі зміною обсягу повноважень.

3. Пункт 1 цього рішення набирає чинності з 01.01.2018 року.  

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А. та постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк Ж. В.).

 

 

Міський голова                                                                                   В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!