Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 серпня 2017 р.

Про умови оплати праці секретаря Чернігівської міської ради сьомого скликання

проект

22/VII-

Про умови оплати праці
секретаря Чернігівської
міської ради сьомого скликання

 

Відповідно до статей 21, 22 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", статті 46, пункту 8 розділу XI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про державну службу", постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами і доповненнями), рішення міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VІІ-1 "Про обрання секретаря Чернігівської міської ради 7 скликання" міська рада вирішила визначити умови оплати праці секретаря Чернігівської міської ради сьомого скликання з 5 липня 2017 року (перший робочий день на посаді):

1. Встановити Черненку Максиму Петровичу, секретарю Чернігівської міської ради сьомого скликання, надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 100 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років, взявши до відома, що станом на 5 липня 2017 року стаж служби в органах місцевого самоврядування Черненка М. П. становить 11 місяців 3 дні.

2. Встановити Черненку Максиму Петровичу, секретарю Чернігівської міської ради сьомого скликання, доплату за науковий ступінь кандидата юридичних наук у розмірі 5 відсотків посадового окладу.

3. Здійснювати Черненку Максиму Петровичу, секретарю Чернігівської міської ради сьомого скликання, щомісячне преміювання у межах видатків на оплату праці, в розмірі не менш як 10 відсотків посадового окладу, та економії фонду оплати праці.

4. Надавати Черненку Максиму Петровичу, секретарю Чернігівської міської ради сьомого скликання, матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань і матеріальну допомогу на оздоровлення у розмірі, що не перевищує його середньомісячної заробітної плати.

5. У подальшому зміну розміру надбавки за вислугу років, щомісячне преміювання та виплату матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань і матеріальної допомоги на оздоровлення здійснювати згідно з розпорядженням міського голови.

 


Міський голова                                                                            В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!