Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 серпня 2017 р.

Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників навчальних закладів системи загальної середньої освіти міста Чернігова, що належать до комунальної форми власності

проект

22/VII-


Про затвердження Порядку
призначення на посаду керівників
навчальних закладів системи загальної
середньої освіти міста Чернігова, що
належать до комунальної форми власності

 

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 56 Господарського кодексу України, враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 827 «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності», Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від
27 серпня 2010 року №778 «Про затвердження Положення про загальноосвітній навчальний заклад», Типове положення про атестацію педагогічних працівників, затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року № 930,  Положення про управління освіти Чернігівської міської ради, затверджено рішенням Чернігівської  міської ради від 29 червня 2017 року №21/VІІ-16, та з метою конкретизації процедурних питань, пов’язаних з призначенням керівників навчальних закладів системи загальної середньої освіти міста Чернігова, що належать до комунальної форми власності, встановлення прозорого та чіткого порядку прийняття на посаду директора загальноосвітнього навчального закладу, міська рада вирішила:

1. Затвердити Порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів системи загальної середньої освіти міста Чернігова, що належать до комунальної форми власності, що додається.

2. Порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів системи загальної середньої освіти міста Чернігова, що належать до комунальної форми власності, набуває чинності з 01 вересня 2017 року.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П., постійну комісію міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.) та постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк  Ж. В.).

  

 

Міський  голова                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!