Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 травня 2017 р.

Про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів

проект

№ 20/VII -


Про підвищення тарифних розрядів педагогічним
працівникам дошкільних, позашкільних та
професійно-технічних навчальних закладів


З метою стимулювання роботи педагогічних працівників, що фінансуються з міського бюджету м. Чернігова, відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 974 “Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298”, керуючись статтями 25, 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

1. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.), управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Савченко О. Ф.), управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради (Дериземля А. В.) здійснити підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються з міського бюджету м. Чернігова, з 1 липня 2017 року у межах затверджених видатків на оплату праці і нарахування на заробітну плату в кошторисах установ на 2017 рік.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П. та постійні комісії міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.).

 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!