Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 квітня 2017 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва

проект

  № 19/VII -


Про надання дозволів на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок, технічних документацій
із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельних ділянок в
натурі (на місцевості) громадянам для
будівництва і обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд (присадибна
ділянка), ведення особистого селянського
господарства, індивідуального садівництва, будівництва
індивідуальних гаражів та городництва

 

Розглянувши заяви громадян, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва, керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянам:

1.1 Ященку Віктору Михайловичу по вул. Пилипа Морачевського, 6, орієнтовною площею 0,0513 га (на умовах оренди).

1.2 Глущенку Віктору Віталійовичу по вул. Мартина Небаби, 50-а, орієнтовною площею 0,0509 га.

1.3 Глущенко Ірині Василівні по вул. Мартина Небаби, 50-а, орієнтовною площею 0,0170 га.

1.4 Сухіній Людмилі Володимирівні та Вергельському Валерію Олександровичу по вул. Алексєєва, 5, орієнтовною площею 0,0767 га.

1.5 Коваленку Володимиру Вікторовичу по вул.  Олександра Тищинського, 41, орієнтовною площею 0,0988 га.

1.6 Павленко Вірі Іванівні по вул. Сіверянській, 8, орієнтовною площею 0,0180 га (на умовах оренди).

2. Надати дозвіл на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянам:

2.1 Наливайку Олександру Михайловичу та Наливайко Марії Никифорівні по вул. Березовій,15, орієнтовною площею 0,0026 га.

2.2 Юдицькій Вікторії Миколаївні по вул. Гетьмана Полуботка, 118, орієнтовною площею 0,0018 га.

2.3 Поклад Ганні Володимирівні по вул. Старопосадській, 21, орієнтовною площею 0,0600 га.

2.4 Кононенку Геннадію Григоровичу по провул. Кільцевому, 12, орієнтовною площею 0,0103 га (на умовах оренди).

2.5 Даниленку Ігорю Валентиновичу по вул. Котляревського, 38, орієнтовною площею 0,0960 га (на умовах оренди).

3. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 20 березня 2017 року № 01-18/502, Панченку Андрію Михайловичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Нахімова (між присадибними ділянками №61, №83), орієнтовною площею 0,0100 га, для будівництва індивідуального гаража.

4. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 лютого 2017 року № 01-18/357, Мерцалову Олександру Вячеславовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Курсанта Єськова, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

5. У зв’язку з уточненням, внести зміни до пункту 1.2 рішення міської ради від 27 жовтня 2016 року № 12/VII-31 «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва» у частині надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 42-г в натурі (на місцевості) по вул. Житомирській, орієнтовною площею 0,0400 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, читати: «Шкарпеті Ларисі Іванівні», замість: «Шкарапеті Ларисі Іванівні», і далі за текстом.

6. У зв’язку з уточненням, внести зміни до рішення міської ради від 26 січня 2017 року № 15/VII-15 «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам» у пункті 16 щодо поновлення договору оренди земельної ділянки Шуризі Євгенію Віталійовичу, по вул. 1-го Травня, 55 читати: «Строком до 26 січня 2019 року», замість: «Строком до 26 січня 2022 року», і далі за текстом.

7. У зв’язку з уточненням, внести зміни до рішення міської ради від 16 квітня 2008 року (27 сесія 5 скликання) «Про передачу земельних ділянок у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства, будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, індивідуального дачного будівництва, будівництва індивідуальних гаражів» пункт 1.25 щодо передачі у власність, безоплатно, земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Прауті Антоніні Федорівні, по вул. Боженка, 75 доповнити словами загальною площею 0,0556 га, в тому числі:

- ділянка №1, площею – 0,0038 га;

- ділянка №2, площею – 0,0207 га;

- ділянка №3, площею – 0,0311 га.

8. Ураховуючи свідоцтво про право власності на гараж від 07.травня 2003 року, Гузь Людмилі Миколаївні надати дозвіл на розроблення технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Попова-Тургенєва, орієнтовною площею 0,0026 га для будівництва індивідуального гаража.

9. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 02 лютого 2016 року № 01-18/173, Матвієнку Петру Васильовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність по вул. Красносільського (між багатоквартирними будинками №№ 83, 85, 87) для будівництва індивідуального гаража.

Пункт 6.5 рішення міської ради від 27 квітня 2015 року «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва» у частині надання Матвієнку Петру Васильовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Незалежності, орієнтовною площею 0,0021 га (на умовах оренди) для експлуатації металевого гаража (на умовах оренди), вважати таким, що втратив чинність.

10. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 березня 2017 року № 01-18/575, Панченку Андрію Михайловичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Нахімова (між присадибними ділянками №61, №83), орієнтовною площею 0,1000 га, для індивідуального дачного будівництва.

11. У зв’язку з уточненням, внести зміни до рішення міської ради від 24 березня 2017 року № 18/VII-13 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та будівництва індивідуальних гаражів» у пункті 6 щодо передачі земельної ділянки в оренду Потаповій Тамарі Олексіївні по вул. Корольова, площею 0,0021 га читати: «Встановити розмір орендної плати на рівні 3 відсотків нормативної грошової оцінки», замість: «Встановити розмір земельного податку на рівні 1 відсотку нормативної грошової оцінки», і далі за текстом.

12. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 березня 2017 року № 01-18/576, Панченку Андрію Михайловичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Нахімова (між присадибними ділянками №61, №83), орієнтовною площею 0,1000 га, для ведення садівництва.

13. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 20 березня 2017 року № 01-18/504, Панченку Андрію Михайловичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Нахімова (між присадибними ділянками №61, №83), орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

14. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 березня 2017 року № 01-18/574, Антоненку Ігорю Анатолійовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по 2-му провул. Відпочинку, 3, орієнтовною площею 0,0153 га для городництва.

15. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 13 березня 2017 року № 01-18/475, Сичевському Андрію Леонідовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Заньковецької (навпроти присадибної ділянки №45-а), орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

16. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 березня 2017 року № 01-18/572, Запарі Володимиру Сергійовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Геологічній, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

17. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 березня 2017 року № 01-18/571, Марценюку Сергію Сергійовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Геологічній, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

18. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 березня 2017 року № 01-18/570, Федоренку Юрію Миколайовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Геологічній, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

19. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 24 березня 2017 року № 01-18/573, Щербині Ігорю Борисовичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Геологічній, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

 

Міський голова                                                                                      В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!