Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 березня 2017 р.

Про внесення змін і доповнень до Програми сприяння створенню СББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки

проект

  № 18/VII -


Про внесення змін і доповнень до
Програми сприяння створенню СББ та
підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення рівних умов для залучення всіх співвласників багатоквартирних будинків до реалізації місцевих програм та вдосконалення відносин, що виникають у сфері обслуговування житлового фонду житлово-будівельних, кооперативів          м. Чернігова, враховуючи наявний код бюджетної класифікації, міська рада вирішила:

1. Внести зміни до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки (рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2016 року № 7/VII-1) і доповнити Розділ 4. Механізм реалізації Програми новим абзацом наступного змісту:

«Будинки ЖБК, що не мають статусу юридичної особи та які обслуговуються і перебувають на балансі Об’єднання житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова (ОЖБК), для отримання фінансової підтримки з міського бюджету для проведення капітального ремонту будинку подають наступні документи:

1. Рішення загальних зборів будинку ЖБК про участь у Програмі;

2. Документ, що посвідчує повноваження ОЖБК на представництво інтересів будинку ЖБК та підписання тристороннього договору на виконання робіт по капітальному ремонту будинку (рішення загальних зборів будинку ЖБК, довіреність на представництво інтересів).

3. Статут ОЖБК.

4. Свідоцтво про державну реєстрацію ОЖБК»

2. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради  (Куц Я. В.), Деснянській районній у місті Чернігові раді (Грецький В. М.) та Новозаводській районній у місті Чернігові раді (Кузнецова-Молодчая Т. С.) вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки із відповідними змінами та доповненнями.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка A. B., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М .) та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. C.).

 

 

Міський голова                                                                                    В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!