Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2017 р.

Про затвердження договору про грант

 проект

  № 16/VII -


Про затвердження договору
про грант

 

Відповідно до частини 1 пункту 43 статті 26 та частини 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою фінансування заходів з підвищення енергоефективності загальноосвітнього навчального закладу №5 та системи вуличного освітлення міста Чернігова міська рада вирішила:

1. Затвердити договір про грант № ESC/E5P 9/16 від 26 грудня 2016 року, укладений між Чернігівською міською радою та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО), зокрема, на наступних умовах:

1.1. Мета залучення гранту – фінансування впровадження заходів з підвищення енергоефективності загальноосвітнього навчального закладу №5 та системи вуличного освітлення міста Чернігова.

1.2. Розмір та валюта гранту – до 199 925 євро (сто дев'яносто дев'ять тисяч дев'ятсот двадцять п'ять євро).

1.3. Грант надається в євро та буде сплачуватися грантодавцем безпосередньо компаніям-постачальникам.

2. Уповноважити міського голову Атрошенка Владислава Анатолійовича вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О., заступника міського голови Ломако О. А., фінансове управління Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.), управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради (Максименко Л. В.) та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.).

 

 

Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!