Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 січня 2017 р.

Про Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки

проект

 № 15/VII -


Про Програму сприяння збереженню
і покращенню технічного стану
житлового фонду міста та його
безпечній експлуатації на 2017-2019 роки

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення у місті умов для покращення технічного стану житлового фонду, а також створення дієвого механізму залучення коштів співвласників для забезпечення надійності та безпечної експлуатації житлового фонду міста, міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки, що додається.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) щорічно при формуванні міського бюджету розглядати питання щодо видатків на виконання Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки.

3. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Куц Я. В.), Деснянській районній у місті Чернігові раді (Грецький В. М.) та Новозаводській районній у місті Чернігові раді (Атрощенко О. А.) вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки.

4. Координацію дій по реалізації цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А., контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.).

 

 

Міський голова                                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!