Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 квітня 2019 р.

Про схвалення Інвестиційної програми ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНРГО» на 2019 рік у сфері теплопостачання


Про схвалення Інвестиційної програми ПУБЛІЧНОГО
АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНРГО»
на 2019 рік у сфері теплопостачання

 

Відповідно до статті 29, 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про теплопостачання», Порядку розроблення, погодження, затвердження та виконання інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сфері теплопостачання, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 1059 від 31 серпня 2017 року, з метою поліпшення стану майна та підвищення економічної ефективності і надійності цілісного майнового комплексу – об’єкта теплопостачання житлового фонду та соціальної сфери, що покращить якість надання послуг з централізованого опалення і теплопостачання гарячої води, розглянувши Інвестиційну    програму   ПУБЛІЧНОГО    АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (далі   АТ  «ОТКЕ»)  на 2019  рік  у  сфері теплопостачання, яка розроблена орендарем – АТ «ОТКЕ», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Схвалити Інвестиційну програму АТ «ОТКЕ» на 2019 рік у сфері теплопостачання, яка розроблена орендарем – АТ «ОТКЕ», що додається.

2. Фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю.) винести Інвестиційну програму АТ «ОТКЕ» на 2019 рік у сфері теплопостачання на розгляд та погодження міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО     

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!