Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 квітня 2019 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок 

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив: 

 

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

 

1.1. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради для реконструкції фасаду адміністративної будівлі по вул. Жабинського, 15 у м. Чернігові з улаштуванням вхідної групи та зони відпочинку на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

 

1.2. Романенку Анатолію Васильовичу для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 49) для розширення нежитлового приміщення (кафетерій) з метою улаштування кафе за адресою: вул. Серьожнікова, 2, приміщення № 9 у м. Чернігові.

 

1.3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для будівництва централізованої каналізації по вул. Сіверянська в м. Чернігові. 

 

1.4. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги вул. Перемоги в  м. Чернігів.

 

1.5. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги вул. Борщова в   м. Чернігів.

 

1.6. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту дороги вул. Василя Будника в м. Чернігів.

 

1.7. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для будівництва під’їзної дороги до новозбудованих житлових будинків по вул. Князя Чорного, 4а.

 

1.8. Капустян Дар’ї Олександрівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 26) по вул. Гетьмана Полуботка, 12 у м. Чернігові для розміщення магазину з продажу чаю та кави, кав’ярні з облаштуванням окремого входу.

 

1.9. Закревському Денису Івановичу  для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 1) по вул. Шевченка, 19 у м. Чернігові для розміщення кафетерію.

 

1.10. Товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігівська деревообробна компанія» для будівництва багатоквартирних житлових будинків з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими магазинами і нежитловими приміщеннями на орендованій земельній ділянці по просп. Миру, 249 у м. Чернігові, з виділенням черговості:

перша черга - будівництво багатоквартирного житлового будинку з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими магазинами і нежитловими приміщеннями;

друга черга - будівництво багатоквартирного житлового будинку з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими магазинами і нежитловими приміщеннями.

 

1.11. Багмуту Василю Федоровичу для будівництва складського приміщення станції технічного обслуговування автомобілів (СТО) на власній земельній ділянці по вул. Бєлова, 7 у м. Чернігові.

 

1.12. Товариству з обмеженою відповідальністю «Інтегрейтед Текнікал Віжн Лтд» для будівництва адміністративно – побутової будівлі, замість знесеної, на орендованій земельній ділянці по вул. Курганній, 5 у м. Чернігові.

 

1.13. Бабичевій Людмилі Геннадіївні для реконструкції власного нежитлового приміщення для розміщення кафетерію по вул. Шевченка, 9 у м. Чернігові.

 

1.14. Товариству з обмеженою відповідальністю «КЛЕВЕР ЕСТЕЙТ» для реконструкції нежитлової будівлі із зміною зовнішньої конфігурації фасаду по просп. Миру, 49 у м Чернігові.

 

1.15. Товариству з обмеженою відповідальністю «Фабрика «Аврора» для будівництва складського приміщення на власній земельній ділянці по вул. Любецькій, 155 у м. Чернігові.

 

1.16. Стельмашенку Андрію Олеговичу для реконструкції власного нежитлового приміщення № 22 для розміщення дитячої студії по вул. В’ячеслава Чорновола, 15а у м. Чернігові.

 

1.17. Комунальній установі «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» Чернігівської обласної ради для реконструкції комплексу відділення фізичної реабілітації з прибудовою приміщення рекреаційної кімнати та реконструкції гаража з надбудовою допоміжного приміщення по вул. Доценка, 34 у м. Чернігові.

 

1.18. Бондаренку Ігорю Володимировичу для реконструкції власної нежитлової будівлі з надбудовою і прибудовою на орендованій земельній ділянці по вул. Івана Мазепи, 8а в м. Чернігові.

 

2. Внести зміни:

 

2.1. До пункту 1.2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 1 листопада 2018 року № 535 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції: «Гарбузу Володимиру Володимировичу для  реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 1) по вул. Івана Мазепи, 4 в  м. Чернігові для улаштування кафетерію з окремим входом за рахунок власної площі».

 

2.2. До містобудівних умов та обмежень    забудови земельної ділянки від 13.12.2018 № 02-01/172 наданих товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігівський автозавод» та викласти назву об’єкта будівництва в такій редакції: «Реконструкція частини орендованого корпусу № 3 для улаштування цеху зовнішнього облицювання по просп. Миру, 312 у м Чернігові».

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО  

 

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!