Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 квітня 2019 р.

Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Чернігова


Про затвердження Правил приймання стічних вод
до системи централізованого водовідведення
міста Чернігова

 

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Водним кодексом України, Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища», Законом України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.1999 № 465 «Про затвердження Правил охорони поверхневих вод від забруднення зворотними водами», наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 № 190 «Про затвердження Правил користування системами комунального водопостачання  та водовідведення в населених пунктах України», наказом Держжитлокомунгоспу України від 05.07.1995 № 30 «Про затвердження Правил технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.12.2017 №316 «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення та Порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до системи централізованого водовідведення», з метою запобігання порушенням у роботі мереж і споруд каналізації, підвищення ефективності роботи цих споруд і безпеки їх експлуатації та забезпечення охорони навколишнього природного середовища від забруднення скидами стічних вод споживачів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив: 

1. Затвердити Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Чернігова (далі – Правила), що додаються.

2. Визнати такими, що втратили чинність Правила приймання стічних вод підприємств в систему каналізації м. Чернігова, затверджені рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20.10.2003 № 239 «Про упорядкування скиду стічних вод підприємств в міські каналізаційні мережі та забезпечення стійкої роботи міських очисних споруд».

3. Прес-службі міської ради (Подорван А.Ф.) забезпечити оприлюднення цього рішення.

4. Рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО  

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!