Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 лютого 2019 р.

Про призначення управителя багатоквартирного будинку

Про призначення управителя 
багатоквартирного будинку 


Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150, за результатами проведеного конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові, на підставі протоколу засідання конкурсної комісії від 12 лютого 2019 року № 3, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Призначити управителем багатоквартирних будинків в місті Чернігові:

1.1. Комунальне підприємство «Новозаводське» Чернігівської міської ради (юридична адреса: 14017, м. Чернігів, пр-т. Перемоги, 15; ідентифікаційний код 05391821) для 450 багатоквартирних будинків, згідно з додатком 1 до цього рішення.

1.2. Комунальне підприємство «Деснянське» Чернігівської міської ради (юридична адреса: 14027, м. Чернігів, вул. Академіка Павлова, 13; ідентифікаційний код 03357731) для 427 багатоквартирних будинків, згідно з додатком 2 до цього рішення.

1.3. Комунальне підприємство «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради (14026, юридична адреса: м. Чернігів, вул. Незалежності, 14а; ідентифікаційний код 32399360) для 238 багатоквартирних будинків, згідно з додатком 3 до цього рішення.

1.4. Комунальне підприємство «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради (юридична адреса: 14032, м. Чернігів, вул. Доценка 25-Б; ідентифікаційний код 14252113) для 234 багатоквартирних будинків, згідно з додатком 4 до цього рішення.

1.5. Товариство з обмеженою відповідальністю «МАЙАС СІЛТУМС» (юридична адреса: 14001, м. Чернігів, вул. Текстильників, 1; ідентифікаційний код 40538018) для 90 багатоквартирних будинків, згідно з додатком 5 до цього рішення.

2. Уповноважити начальника управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Куца Я. В. на підписання договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком від імені співвласників багатоквартирних будинків згідно з додатками 1-5 до цього рішення.

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), комунальному підприємству «Новозаводське» Чернігівської міської ради (Морський В. І.), комунальному підприємству «Деснянське» Чернігівської міської ради (Пригара В. В.), комунальному підприємству «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради (Рогова О. Г.), комунальному підприємству «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради (Лущай І. О.), товариству з обмеженою відповідальністю «МАЙАС СІЛТУМС» (Гой І. М.):

3.1. Протягом п’яти календарних днів з дня прийняття цього рішення забезпечити укладення договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком окремо на кожний багатоквартирний будинок згідно з додатками 1-5 до цього рішення.

3.2. Довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про управителів, з якими укладено договори, шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради та в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, відповідного оголошення, що має містити інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                                    В. АТРОШЕНКО


Секретар міської ради                                                                        М. ЧЕРНЕНОК

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!