Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 грудня 2018 р.

Про затвердження акта приймання- передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури


Про затвердження акта приймання-
передачі у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів соціальної та інженерної
інфраструктури


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), беручи до уваги рішення Чернігівської міської ради від 22.06.2018 № 32/VII-11, та розглянувши матеріали комісії з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акт приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, зовнішньої мережі газопостачання прокладеної до добудови об’єкта незавершеного будівництва багатоповерхового житлового будинку № 2а по вул. Любецькій у  м. Чернігові, яка перебуває на балансі ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК», що додаються.

2. Передати в оперативне управління фонду комунального майна Чернігівської міської ради (Єпінін О. Ю.) зовнішню мережу газопостачання прокладену до добудови об’єкта незавершеного будівництва багатоповерхового житлового будинку № 2а по вул. Любецькій у м. Чернігові з подальшою передачею за договором господарського відання, укладеним з публічним акціонерним товариством «Чернігівгаз» (Ярова А. А.).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко   

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!