Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 грудня 2018 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

 

1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 32  першого  поверху для улаштування    житлової   квартири    по  вул. Незалежності, будинок 15 у м. Чернігові.

 

1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігівський автозавод» для реконструкції частини орендованого корпусу № 3 для улаштування цеху пластикових виробів по просп. Миру, 312 у м Чернігові.

 

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «ТАНДЕМ-АГРОЗАПЧАСТИНА» для реконструкції частини власної нежитлової будівлі для улаштування складських, адміністративно-побутових приміщень та автономного   джерела   теплопостачання   по   вул. Інструментальній, 17 у     м. Чернігові на орендованій земельній ділянці. 

 

1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «ЗГОДА ЛАНО» для реконструкції власного виробничого приміщення з будівництвом навісів та приміщення для улаштування автономного джерела теплопостачання по вул. Текстильників, 1а у м. Чернігові на орендованій земельній ділянці.

 

1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 36  для улаштування пункту побутового обслуговування з ремонту комп'ютерної техніки  по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.6. Ревко Марині Анатоліївні для реконструкції власного магазину непродовольчих товарів по просп. Миру, будинок 27, приміщення 1 у м. Чернігові для улаштування кав’ярні.

 

1.7. Михайлову Руслану Валерійовичу для реконструкції власної будівлі буфету з будівництвом прибудови по вул. Текстильників, 1 у м. Чернігові на орендованій земельній ділянці.

 

1.8. Мехеду Михайлу Вікторовичу   для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 70) для улаштування офісного приміщення по вул. Родимцева, 2 у м. Чернігові.  

 

1.9. Дрозду Анатолію Тихоновичу для реконструкції власного приміщення № 6 майстерні художників та архітекторів по вул. В’ячеслава Чорновола, 10 у м. Чернігові для улаштування житлової квартири.

 

1.10. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для будівництва водопроводу до 162-х квартирного житлового будинку по 3-му провулку Кривоноса, 1 в м Чернігові.

 

1.11. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції  власного  нежитлового приміщення  № 34-004  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.12. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 34-005  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.13. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 34-006  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.14. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 34-007  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.15. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 34-008  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.16. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 34-009  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.17. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 34-010  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

 

1.18. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» для реконструкції власного  нежитлового  приміщення № 35  для улаштування магазину непродовольчих товарів по вулиці Незалежності, будинок 15 у місті Чернігові.

  

2. Внести зміни: 

 

2.1. До пункту 2 розділу «Містобудівні умови та обмеження»  містобудівних  умов та  обмежень  забудови земельної ділянки від  09.08.2018 № 02-01/118, наданих товариству з обмеженою відповідальністю «ТАН» для будівництва прибудови до існуючого цеху для улаштування виробничих приміщень на власній земельній ділянці по вул. Ушинського, 20.

 

2.2. До пункту 3 розділу «Загальні дані»  містобудівних умов  та  обмежень забудови  земельної ділянки від  04.04.2018 № 02-01/54, наданих Ревко Марині Анатоліївні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 38) по вул. Рокоссовського, 25 для улаштування магазину непродовольчих товарів з окремим входом.


3. Відмовити Отрощенку Миколі Анатолійовичу у затвердженні  та  надані містобудівних   умов   і   обмежень   забудови земельної ділянки для реконструкції житлового будинку по вул. Гоголя, 3б у зв’язку з тим, що реконструкція не відповідає містобудівній документації, діючим державним будівельним та санітарним нормам і правилам.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко   

  

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!