Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 листопада 2018 р.

Про облік дітей шкільного віку та учнів


Про облік дітей шкільного віку та учнів

 

Відповідно до Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 року №684, підпункту 4 пункту «б» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення здобуття загальної середньої освіти усіма дітьми шкільного віку, які проживають на території міста Чернігова, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Визначити управління освіти Чернігівської міської ради відповідальним за створення і постійне оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку, які проживають на території міста Чернігова.

2. Закріпити територію обслуговування за закладами загальної середньої освіти, що належать до комунальної форми власності, що додається.

3. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.):

3.1. Забезпечити виконання усіх заходів, що стосуються забезпечення обліку дітей шкільного віку відповідно до Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 року №684.

3.2. Забезпечити системний контроль за виконанням закладами загальної середньої освіти Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, у частині обліку учнів, їх переведення, відрахування та відвідування ними навчальних занять.

4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 12.12.2017 року № 548 «Про облік дітей шкільного віку та учнів».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.



Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!