Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2018 р.

Про перекриття руху автотранспорту


Про перекриття
руху автотранспорту

 

Керуючись статтею 6 Закону Країни «Про дорожній рух», підпунктами 10, 12 пункту а) статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Для проведення ремонтних робіт на тепловій мережі, що перетинає проїжджу частину вул. Мстиславської в районі житлових будинків №134 та №177, публічному акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго» (Геращенко В.М.):

1.1. Дозволити перекриття руху автотранспорту під час виконання ремонту тепломережі по вул. Мстиславській на ділянці від житлового будинку по вул. Мстиславській, 134 до житлового будинку по вул. Мстиславській, 175 цілодобово на період з 08 жовтня до 12 жовтня 2018 року включно.

1.2. Встановити дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженої в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові, що додається.

2. Управлінню патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Думич А.А.) забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

3. Прес-службі міської ради (Подорван А.Ф.), комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О.І.) забезпечити оприлюднення цього рішення та висвітлення інформації.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А.В.


Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!