Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2018 р.

Про визначення Переліку видів суспільно корисних оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи, які вчинили адміністративне правопорушення у м. Чернігові та Переліку об’єктів, на яких порушники повинні виконувати ці роботи


Про визначення Переліку видів суспільно корисних
оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи,
які вчинили адміністративне правопорушення у
м. Чернігові та Переліку об’єктів, на яких порушники
повинні виконувати ці роботи

 

З метою забезпечення вимог Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів", керуючись підпунктом 2 пункту "а" частини 1 статті 38 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", згідно зі статтею 311, 3251 Кодексу України про адміністративні правопорушення виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Визначити Перелік видів суспільно корисних оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи, які вчинили адміністративне правопорушення у м. Чернігові, згідно з додатком 1.

 

2. Визначити Перелік об’єктів, на яких особи, які вчинили адміністративне правопорушення у м. Чернігові, повинні виконувати суспільно корисні оплачувані роботи, згідно з додатком 2.

 

3. Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 4 квітня 2018 року № 153 вважати таким, що втратило чинність.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.



Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!