Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 вересня 2018 р.

Про затвердження акта приймання - передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова


Про затвердження акта приймання -
передачі у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова 

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради, від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), рішенням Чернігівської міської ради від 31.08.2018 № 27/VII-10 «Про надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури» та розглянувши матеріали комісії з питання передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та благоустрою, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акт приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова квартир № 1, 2 у двоквартирному житловому будинку № 11б по вулиці Кривулевській  у м. Чернігові, який перебуває на балансі Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство» Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства та є державною власністю в особі Державного агентства лісових ресурсів України.

2. Прийняти у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова квартири № 1, 2 у двоквартирному житловому будинку № 11б по вулиці Кривулевській, та визнати виконавцем послуг з їх утримання комунальне підприємство «Деснянське» Чернігівської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!