Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 вересня 2018 р.

Про погодження змін до міської Цільової Програми розвитку освіти м. Чернігова «Освіта в житті нашого міста» на 2017-2021 роки


Про погодження змін до міської
Цільової Програми розвитку освіти
м. Чернігова «Освіта в житті нашого
міста» на 2017-2021 роки

 

У відповідності до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про охорону дитинства», з метою створення умов для збереження здоров’я дітей, удосконалення системи стимулювання інтелектуально і творчо обдарованих учнів, педагогічних працівників, які з ними працюють, виконавчий комітет міської ради  вирішив: 

1. Погодити зміни до міської цільової Програми розвитку освіти м. Чернігова «Освіта в житті нашого міста» на 2017-2021 роки (далі – Програма), а саме: викласти у новій редакції підпрограми «Педагогічні працівники», «Обдарована дитина», Положення про нагородження грошовими преміями Чернігівської міської ради керівників закладів освіти міста Чернігова на 2017-2021 рр., Положення про призначення та виплату персональних (іменних) стипендій талановитим і обдарованим учням м. Чернігова на 2017-2021 рр., що додаються. 

2. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В.О.) внести зміни до Програми на розгляд та затвердження Чернігівською міською радою. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.


Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!