Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 вересня 2018 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, зміну статусу житла


Про затвердження списків громадян,
поставлених на  квартирний  облік,
виділення  житла   підприємствам,
зміну статусу житла

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив: 

1. Виділити комунальному підприємству «ЖЕК-13» міської ради згідно з їхнім листом від 14 серпня 2018 року № 662


1.1.Однокімнатну, без комунальних зручностей,  квартиру № … по вулиці Перемоги, …. Надати квартирі статус службової.

 

2. Змінити статус:

 

2.1. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області

 

2.1.1. Службової однокімнатної, житловою площею 17,3 кв.м квартири № … по вулиці Генерала Пухова, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Малишем Олександром Анатолійовичем, сімʼя з чотирьох осіб (він, дружина, два сини).

 

2.2. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» міської ради

 

2.2.1. Двокімнатної, житловою площею 21,3 кв.м, квартири № …/… по вулиці Івана Мазепи, … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Коцуром Олександром Миколайовичем, сімʼя з трьох осіб (він, дружина, дочка).

 

 3. Поставити на квартирний облік:

 

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 

3.1.1. Зінкевича Олександра Вячеславовича, одного, який мешкає у гуртожитку по провулку Олексія Бакуринського, …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

 

3.1.2. Дикого Артема Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як учасник бойових дій з 15 квітня 2016 року. На підставі поданої заяви та згідно з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  занести до першочергового списку як внутрішньо переміщену особу, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, з часу прийняття рішення.

 

3.1.3. Пласконя Костянтина Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), який мешкає  у двокімнатній квартирі №  … по вулиці   1-го  Травня, …, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.4. Коваленка Юрія Васильовича, одного, який мешкає у    трикімнатній квартирі № …по вулиці Самострова, …,  згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.5. Болтяна Олександра Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає у квартирі № … по вулиці Ю.Мезенцева, …, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

 

3.2. Включити до позачергового списку

 

3.2.1. Требуха Андрія Валерійовича, сім’я з трьох осіб (він, дві дочки - 2007, 2012 років народження), який мешкає у приватизованій, житловою площею 30,9 кв.м, двокімнатній квартирі № … по вулиці П’ятницькій, …, корпус …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: батько, мати (різностатевість). У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 

3.2.2. Самородного Ярослава Віталійовича, одного, який мешкає за договором найму в квартирі № …  приватного будинку № … по вулиці Поліни Осипенко (відсутність житла). У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 

4. Внести зміни до складу сім’ї:

 

4.1. Яременко Катерини Олександрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 липня 2014 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  сина – Яременка Назара Сергійовича, 2015 року народження.

 

4.2. Бібіка Андрія Васильовича, сім’я з семи осіб (він, дружина,  дві дочки, три сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 листопада 2011 року   та   позачерговому   списку як сім’я, що має  п’ять і більше дітей,  з 17 вересня 2014 року.   На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Бібік Марію Андріївну, 2016 року народження, та сина – Бібіка Іллю Андрійовича, 2018 року народження.

 

4.3. Варвинець Ірини Анатоліївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 31 жовтня 2017 року. У звʼязку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви включити до складу сім’ї чоловіка – Петренка Олексія Миколайовича та змінити прізвище «Варвинець» на «Петренко».

 

4.4. Руденка Павла Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку з  17 серпня 2009 року у загальноміській черзі  та першочерговому списку. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Руденок Дар’ю Павлівну.

 

4.5. Коломенської Наталії Олексіївни, сім’я з шести осіб (вона, чоловік,  три дочки, син), на квартирному обліку з 21 липня 2008 року у загальноміській черзі та першочерговому списку. Зняти з квартирного обліку  Коломенську Наталію Олексіївну у зв’язку з тим, що знаходиться в розшуку та знята з реєстрації по місту Чернігову, квартирну справу переоформити на чоловіка - Коломенського  Едуарда Вячеславовича на підставі поданої ним заяви. 

 

4.6. Дикого Артема Володимировича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій з 16 квітня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – Дику  Наталію Вікторівну та дочку – Дику Анастасію Артемівну.

 

5. Зняти з квартирного обліку:

 

5.1. Як такого, що покращив житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 

5.1.1. Берлога Вячеслава Івановича, сім’я з шести осіб (він, дружина, два сини, тесть, теща), на квартирному обліку з 13 червня 1996 року  у загальноміській черзі та першочерговому списку  за пільгою тестя - учасника Великої  Вітчизняної війни, який помер.

 

5.2. Як такого, що помер:

 

5.2.1. Паскала Дмитра Дмитровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 березня 2007 року.

  

5.3.  На підставі поданої заяви:

 

5.3.1. Райхіль Олесю Дмитрівну, сім’я з двох осіб (вона, син),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 грудня 2005 року.

 

5.3.2. Костюка Віктора Петровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 березня 2007 року.

 

6. На часткову зміну:

 

6.1. Підпункт 12.1 пункту 12 рішення виконавчого комітету міської ради від 30 серпня 2018 року № 413 викласти в наступній редакції: «Драгун   Оксані   Миколаївні на кімнату № …, житловою площею 16,8 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Кільцевій, …, одній, в цілому.  Проживала у зазначеній кімнаті на ліжко-місці» замість помилково записаного: «…комунальної квартири № 5».

 

6.2. Абзац 6.1 пункту 6 рішення виконавчого  комітету міської ради  від 9 серпня 2018 року № 376 викласти в наступній редакції: «Бутьку Василю Михайловичу, на однокімнатну, житловою площею 17,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Космонавтів, …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі № 1 у загальноміській черзі з 19 квітня 1976 року. Проживав у приватизованій кімнаті № …, житловою площею 12,1 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Гончій, …. Ордер видати після передачі займаного житла територіальній громаді міста Чернігова у встановленому законодавством порядку» замість помилково записаного: «…Проживав у приватизованій кімнаті № 17, житловою площею 12,2 кв.м,…». 

 

6.3. Абзац  5.2  пункту 5 рішення виконавчого комітету міської ради від 30 серпня 2018 року № 413 викласти в наступній редакції: «Ступницького Володимира Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та позачерговому списку як учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з  18 березня 1991 року. У зв’язку зі смертю Ступницького Володимира Васильовича, квартирну справу переоформити на дружину – Ступницьку Валентину Василівну. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Омельченко Наталію Володимирівну, та виключити з позачергового списку як таку, що втратила пільгу».

 

6.4. Абзац 5.4 пункту 5 рішення виконавчого комітету міської ради від 30 серпня 2018 року № 413 викласти в наступній редакції: «Новик Ольги Василівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 лютого 1992 року та у першочерговому списку з 16 червня 1992 року. Зняти з квартирного обліку Новик Ольгу Василівну згідно з поданою заявою. Квартирну справу переоформити на дочку - Молодцеву Ірину Вікторівну, включивши до складу її сім’ї: чоловіка – Молодцева Артема Анатолійовича, дочку – Молодцеву Діану Артемівну, залишивши у загальноміській черзі з часу включення її до складу сім’ї, а саме – 15 червня 1992 року» замість помилково записаного: «… а саме  – 17 лютого 1992 року».

 

6.5. Абзац 3.1.5 підпункту 3.1 пункту 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 30 серпня  2018 року викласти в наступній редакції: «Молодцеву Ірину Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає   в    однокімнатній квартирі, житловою площею 14,1 кв.м,   квартирі   № …, по вулиці Генерала Бєлова, …, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 червня 1992 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій» замість помилково записаного:   «…на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 лютого 1992 року».

 

7. Скасувати:

 

7.1. Пункт 9 рішення  виконавчого комітету  міської   ради від 16 грудня 2013 року № 253 щодо виділення Скрипніченку Валентину Володимировичу кімнати № …, житловою площею 19,8 кв.м, по вулиці Івана Мазепи (колишня – Щорса), …, що має статус соціального житла, у зв’язку з порушенням вимог пунктів 1, 7 частини 2 статті 25 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення».

Управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.) зняти з реєстрації за зазначеною адресою Скрипніченка Валентина Володимировича як такого, що втратив право користування житловим приміщенням.

 

7.2. Абзац 7.1.4 пункту 7  рішення виконавчого комітету міської ради від  30 серпня 2018 року № 413 щодо зняття з квартирного обліку Каплія Миколи Олександровича згідно з виявленими обставинами.

 

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!