Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 червня 2018 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, зміну статусу службового житла, виділення житла громадянам міста, видачу ордерів


Про затвердження списків громадян,
поставлених  на  квартирний  облік,
зміну  статусу  службового житла,
виділення житла громадянам міста,
видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Змінити статус:

1.1. За клопотаннями квартирно-експлуатаційного відділу міста Чернігова Міністерства оборони України

1.1.1. Службової  двокімнатної, житловою  площею 29,9 кв.м,   квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Лузаном Віктором Івановичем, сімʼя з двох осіб (він, дочка – 1995 року народження). Має пільгу учасника бойових дій.

1.1.2. Службової  однокімнатної,  житловою площею 23,7 кв.м, квартири № … по вулиці Шевченка, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Павленком Олександром Євгенійовичем, одним. Має пільгу учасника бойових дій.

1.2. За клопотанням управління Служби Безпеки України в Чернігівській області

1.2.1. Службової однокімнатної, житловою площею 19,5 кв.м, квартири № … по вулиці Волковича, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Леуном Олександром Івановичем, сімʼя з двох осіб (він, дочка – 2009 року народження). Має пільгу учасника бойових дій.

2. Поставити на квартирний облік:

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

2.1.1. Гаєвця Олега Вікторовича, одного, який мешкає у двокімнатній, житловою площею 29,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Льотній, …, де ще зареєстровано та проживає чотири особи: батько, мати,  сестра, племінник, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.2. Включити до позачергового списку:

2.2.1.  Садченка Михайла Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син – 14 травня 2009 року народження), який мешкає у двокімнатній, житловою площею 29,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Курсанта Єськова, … (….). У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

3. Внести зміни до складу сім’ї:

3.1. Скачок Катерини Анатоліївни, одної, на квартирному обліку у  позачерговому списку   як   дитина,  позбавлена   батьківського піклування, з 21 січня 2013 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Скачок» на «Лисенко».

3.2. Степанця Костянтина Анатолійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 20 липня 2015 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Степанець Карину Костянтинівну.

4. Виключити із позачергового  списку як такого, що втратив пільгу:

4.1. Багнюка Анатолія Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), у зв’язку з втратою пільги виключити з позачергового списку, залишивши у загальноміській черзі, та включити до першочергового списку як учасника бойових дій у зарубіжних країнах з 23 травня 2005 року. 

5. Зняти з квартирного обліку:

5.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

5.1.1. Моругого Олега Дмитрійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з 20 лютого 2012 року.

5.1.2. Радича Віктора Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),  на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з 20 грудня 2010 року.

5.1.3. Черняка Миколу Григоровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з 16 лютого 1998 року.

5.2. На підставі поданої заяви:

5.2.1. Голубову (Нещерет) Олену Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 2004 року.

6. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року  № 877   «Про    затвердження  Порядку   та   умов  надання    у  2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будів-ництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтриманого проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будин-ків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,  розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року виділити виконавчому комітету міської ради:

по вулиці Стрілецькій, …:

6.1. Герасименку Дмитру Дмитровичу, 25 червня 1996 року народження, кімнату літ…., житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири №…, що має статус соціального житла, одному, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 15 липня 2013 року за № 987 та як дитина, позбавлена батьківського піклування, за №  15 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрований по вулиці Фабричній, … кв.… у бабусі-піклувальника.

по вулиці Стрілецькій, …:

6.2. Науменко Антоніні Михайлівні, 1 грудня 1996 року народження, кімнату літ…. житловою площею 21,1 кв.м, комунальної квартири №… , що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 21 січня 2013 року за № 967 та як дитина, позбавлена батьківського піклування, за № 9 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрована в однокімнатній, житловою площею  11,5 кв.м, квартирі № …/… по вулиці Ціолковського, ….

6.3. Ятченку Артему Миколайовичу, 2 листопада  1996 року народження, кімнату літ.8, житловою площею 14,1 кв.м, комунальної квартири № 1, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 22 грудня 2013 року за № 998 та як дитина позбавлена батьківського піклування  за № 16 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрована   в однокімнатній, житловою площею  12,1 кв.м, квартирі № …/… по вулиці Волковича, …, де ще зареєстрована матір, яка позбавлена батьківських прав.

7. На часткову зміну:

7.1. Абзац 4.1.3 підпункту 4.1  пункту 4  рішення виконавчого комітету міської ради від 17 травня 2018 року № 214 викласти в наступній редакції: «Гнатенка Віталія Вікторовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який мешкає   у квартирі № … по вулиці Самострова, …, згідно з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян….»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців».

8. Скасувати:

8.1. Абзац 4.1.1 підпункту 4.1  пункту 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 17 травня 2018 року № 214 щодо постановки на квартирний облік Шинкаренка Олега Олеговича як помилково занесеного.

8.2. Абзац 9.2.1 підпункт 9.2  пункту 9 рішення виконавчого комітету міської ради від 17 травня 2018 року № 214 щодо виділення Науменко Антоніні Михайлівні кімнати літ…., житловою площею 14,1 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, по вулиці Стрілецькій, … згідно з поданою заявою. Ордер не отримувала.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко    

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!