Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 травня 2018 р.

Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичної особи, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 25 квітня 2018 року № 02-13/3) та керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова, затвердженого рішенням  міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VІІ-13, виконавчий комітет міської ради вирішив:       

1. Зменшити товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» (інвестору будівництва) величину пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури  на суму 1 254 238 грн (із них за цільовим призначення об’єктів: житлове - 4% (1 215 107 грн), нежитлове - 10% (39 131 грн) при будівництві об’єкта: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку № 8/7 (будівельний номер) із автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання для розміщення тренажерного залу, адміністративних приміщень та приміщень для побутового обслуговування населення в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться у постійному користуванні комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради».

Зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості:

- зовнішньої мережі зливової каналізації, прокладеної під землею, яка побудована при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/6 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» по вул. Незалежності, 15, загальною вартістю 1 206 926 грн;

- внутрішньоквартального проїзду, який побудований при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/1 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» по вул. Незалежності, 15, загальною вартістю 606 160 грн.

Загальний залишок суми перевищення витрат у зв’язку з будівництвом зовнішньої мережі зливової каналізації та внутрішньоквартального проїзду становить 1 813 086 грн.

Різниця між здійсненими витратами та величиною пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста становить:

1 813 086 - 1 254 238 = 558 848 грн.

Зазначений залишок передбачити товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» до зарахування в якості пайової участі при створенні інших об’єктів будівництва після прийняття зовнішньої мережі зливової каналізації та внутрішньоквартального проїзду у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» по вул. Незалежності, 15 у комунальну власність територіальної громади міста Чернігова.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко   

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!